marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Craig va conduce cea mai extravaganta masina de pana acum: cum arata bolidul creat special pentru Spectre, noul film din seria Bond

Cu ocazia conferintei de presa pentru anuntarea noului film cu James Bond, "Spectre", Aston Martin a dezvaluit si noul super bolid pe care il va conduce Daniel Craig. Acesta va avea un model recreat special pentru el, Aston Martin DB10.

Daniel Craig va conduce cea mai extravaganta masina de pana acum: cum arata bolidul creat special pentru Spectre, noul film din seria Bond

Studiourile Pinewood Studios, unde au loc si o parte din filmarile pentru filmele James Bond, a fost centrul atentiei, dupa ce Sam Mendes, Daniel Craig si celelalte staruri ale filmului au anuntat oficial titlul, povestea si distributia noii productii. Cei de la Aston Martin au aratat in premiera noul model de masina pe care il va conduce Daniel Craig. Acestia au creat un model unic, special pentru film: au pornit de la platforma modelului DB10 si au personalizat-o pentru James Bond.


Brandul britanic de masini de lux va dezvolta acest model in interioriul companiei, cu ajutorul celor mai buni ingineri din companie. Echipa de creatie si dezvoltare este condusa de Marek Reichman, Chief Creative Officer la Aston Martin, iar acestia au lucrat impreuna cu regizorul Sam Mendes pentru a dezvolta modelul perfect pentru cel mai cunoscut spion.

 

 

 

Astfel, brandul sarbatoreste o colaborare de succes, de 50 de ani, la franciza cinematografica James Bond. Primul model introdus in filmele cu agentul 007 a fost un Aston Martin DB5, iar noul DB10 este un model futuristic, ce face parte din viziunile companiei pentru noua generatie de masini Aston Martin.

 

 


"In acelasi an in care sarbatorim 50 de ani de colaborare cu cel mai celebru spion din lume, ne bucuram sa lansam si acest nou model de masina sport, creata superb special pentru James Bond. Cred ca toti fanii se vor bucura sa il vada pe Bond din nou la volanul unei masini ce a devenit un simbol." a spus Andy Palmer, CEO Aston Martin, conform site-ului oficial al brand-ului.

 

Modelul va fi produs intr-o serie limitata de 10 masini sport, dezvoltate si create de desingeri, ingineri si oameni talentati din cadrul companiei Aston Martin. Acesta inlocuieste modelul DB9, folosit in ultimele trei filme. Prima masina folosita de James Bond a fost un Bentley, in primul roman scris de Ian Fleming, dar cea care a devenit un adevarat simbol este Aston Martin, masina de suflet al lui James Bond.

 

Aston DB5 s-a intors odata cu Skyfall din nou pe marele ecrane dupa ce disparuse in era Pierce Brosnan. Dar de cand mai sinistrul personaj al lui Daniel Craig l-a castigat la un joc de carti in Casino Royale, a devenit un element la fel de important precum Martini-ul, tortura elaborata sau numele personajelor feminine prezente in jurul agentului. Acesta a fost folosit pentru prima data in Goldfinger din 1964 cu Sean Connery, Gert Frobe si Honor Blackman in rolurile principale. Modelul din Goldfinger a fost cumparat pentru 2.9 milioane de lire la o licitatie in 2010 de catre un colectionar privat.

 

Daniel Craig si celebrul sau Aston Martin, in Skyfall (2012)

 

 

Spectre este noul film din seria James Bond, cu Daniel Craig, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Dave Bautista, Andrew Scott. Flmul se va lansa in Romania pe 23 octombrie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies