marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Radcliffe in topul actorilor tineri si bogati

Starul din seria “Harry Potter” poate sa spuna ca este cu adevarat norocos . Are doar 19 ani si a castigat in 2007 de pe urma filmarilor nu mai putin de 26 de milioane de dolari .

Daniel Radcliffe in topul actorilor tineri si bogati

In topul realizat de revista “Forbes” cu cei mai tineri artisti milionari, pe primul loc se afla si actrita Miley Cyrus vedeta din "Hannah Montana”, care la numai 15 ani a obtinut in ultimul an de activitate aceeasi suma cu multe zerouri ca cea al lui Daniel Radcliffe.

Gemenele Mary Kate si Ashley Olsen care au inceput sa munceasca pe platourile de filmare inca de la varsta de noua luni in sitcomul „Full House” se afla pe locul trei .Chiar daca au acum 22 de ani, dragalasele blonde au castigat in 2007 cate 15 milioane de dolari fiecare.

Pe pozitia a patra in top se afla o trupa formata din trei frati The Jonas Brothers” care s-au ales in urma efortului depus anul trecut cu 12 milioane de dolari. Si asta in conditiile in care niciunul nu a implinit varsta de 18 ani.

Locul cinci este ocupat de Zac Efron,staruldin „Hight School Musical” care la 20 de ani a castigat, in doar 12 luni, aproape 6 milioane de dolari,scrie starpulse.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies