marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Radcliffe, obsedat de filmele de groaza: actorul va juca in thrillerul supranatural Horns

Daniel Radcliffe, protagonistul filmelor din franciza "Harry Potter", va juca in lungmetrajul SF "Horns", o adaptare cinematografica a romanului omonim scris de Joe Hill.

Daniel Radcliffe, obsedat de filmele de groaza: actorul va juca in thrillerul supranatural Horns

Actorul in varsta de 22 de ani va juca rolul personajului Ig Perrish, un barbat acuzat de violarea si uciderea cu brutalitate a iubitei sale, informeaza accesshollywood.com. 

Perrish se trezeste dupa o noapte de betie si constata cu stupoare ca i-au crescut doua coarne din frunte. Coarnele au puteri demonice si ii obliga pe oameni sa isi marturiseasca pacatele - o putere care il va ajuta pe tanar sa il gaseasca pe asasinul iubitei sale si sa razbune moartea acesteia.Cineastul Alexandre Aja va asigura regia acestui thriller SF. Filmarile vor debuta in toamna acestui an.


"Horns" este cel de-al doilea roman publicat al scriitorului Joe Hill, un adept al stilului dark-fantasy. Joe Hill este fiul celebrului scriitor american Stephen King. Cel mai recent film al lui Daniel Radcliff este tot un The Woman in Black si a fost lansat in Statele Unite in luna februarie. Pelicula a facut incasari mondiale de 127 de milioane de $.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies