marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Radcliffe parodiaza seria "Amurg" intr-un episod din "Familia Simpson"

Actorul Daniel Radcliffe, starul seriei "Harry Potter", va aparea intr-un episod din "Familia Simpson", pentru a parodia filmele de succes cu vampiri "Amurg/ Twilight", informeaza nme.com.

Daniel Radcliffe parodiaza seria Amurg intr-un episod din Familia Simpson

Daniel Radcliffe va interpreta un personaj inspirat de vampirul Edward Cullen, jucat de Robert Pattinson.

Personajul lui Radcliffe devine obiectul afectiunii Lisei Simpson, iar cei doi parasesc orasul Springfield pentru a ajunge in Dracula-la Land. Homer Simpson va veni, insa, dupa ei.

Inainte de succesul sau cu saga "Amurg/ Twilight", Robert Pattinson a jucat alaturi de Radcliffe in doua filme din seria "Harry Potter", in rolul lui Cedric Diggory. Harry Potter a fost parodiat intr-un alt episod al serialului "Familia Simpson", difuzat de Halloween si intitulat "Wiz Kids".

Daniel Radcliffe participa in prezent la filmarile pentru al optulea si ultim film din seria "Harry Potter", inspirat din romanele autoarei J. K. Rowling. Al saptelea film al seriei, "Harry Potter si Talismanele Mortii 1", va fi lansat pe 19 noiembrie, in timp ce partea a doua are programata premiera pe 15 iulie 2011.

Robert Pattinson a devenit celebru cu rolul din franciza cinematografica "Amurg/ Twilight", inspirata din romanele autoarei americane Stephenie Meyer. Primele doua lungmetraje din aceasta franciza de succes - "Amurg", de Catherine Hardwicke, si "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz - au obtinut impreuna incasari de 1,1 miliarde de dolari. Al treilea film din serie, "Saga Amurg: Eclipsa", a avut premiera in aceasta vara.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies