marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O fotografie care a facut valuri: 3 sex simboluri care au impreuna peste 150 de ani arata cat se seducatoare pot fi dupa 3 decenii de cariera

Trei dintre cele mai sexy actrite ale anilor '80 au oferit ieri imaginea zilei aparand in public impreuna, la un meci de baschet, unde au atras atentia tuturor.

O fotografie care a facut valuri: 3 sex simboluri care au impreuna peste 150 de ani arata cat se seducatoare pot fi dupa 3 decenii de cariera

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Daryl Hannah (51 de ani), Brooke Shields (46 de ani) si Melanie Griffth (54 de ani) au facut o pauza de la programul incarcat si s-au distrat de minune la un meci din NBA. Chiar daca arata vizibil imbatranite, fanii nu le pot uita pe cele trei actrite care incingeau imaginatia barbatilor in urma cu peste 20 de ani. Cele 3 vedete sunt active si acum la Hollywood, fiecare pregatind cel putin un proiect pentru acest an.

Daryl Hannah domina in anii '80 topul celor mai sexy femei din lume. Actrita ramane in memoria publicului cu aparitia ei de sirena in Splash, filmul regizat de Ron Howard, cu Tom Hanks in rolul principal, dar si cu rolul din Blade Runner din 1982.

Ce actrita i-a suprins pe paparazzi. Si-a afisat burtica de gravida, desi nimeni nu se astepta sa fie insarcinata

Dupa 20 de ani de la filmul lui Ridley Scott, Daryl Hannah inca este cautata si pregatesteste pentru 2012 nu mai putin de 3 filme, urmand ca in 2013 sa reia rolul lui Elle Driver in Kill Bill 3.

 

Brooke Shields, Daryl Hannah si Melanie Griffith in 2012

 

Marginalizata de Hollywood, chinuita in clinici de dezintoxicare dupa abuzul de medicamente si droguri, o viata agitata, teama de batranete, 4 operatii estetice terminate prost si peste toate acestea lupta cu o boala nemilioasa  - cancerul de piele. Pare un scenariu demn de o drama de Oscar, insa este viata lui Melanie Griffith. Actrita ramane una dintre cele mai enigmatice personaje de la Hollywood, insa nu a reusit sa isi mentina cariera din cauza problemelor personale.

Melanie Griffith a fost recompensata cu Globul de Aur si nominalizata la Oscar pentru rolul din "O femeie face cariera/ Working Girl", pelicula in care a jucat alaturi de Harrison Ford. Actrita a mai jucat in productii precum "Night Moves" (1975),  "O viata ca-n filme/ Shining Through", cu Michael Douglas si "Nobody's Fool" (1994).

Si cum sa imbatranesti la Hollywood este o drama in sine, actrita nu a putut suporta ca frumusetea trece asa ca si-a "aranjat" de-alungul anilor ochii, buzele, nasul si sanii cu operatii estetice devenite legenda la capitolul dezastre. A oprit-o Antonio Banderas din autodistrugere: “Dorinta pasionala pentru frumuste e un lucru teribil. I-am interzis sa mai aiba vreo operatie estetica. E ceva cu care am fost amandoi de-acord pentru binele casatoriei noastre" declara acesta care ii acuza si pe producatorii de la Hollywood ca au marginalizat-o pe Melanie din cauza problemelor cu bautura si drogurile.


Daryl Hannah in 1992                                       Daryl Hannah in 2012


Dupa nenumaratele necazuri din viata ei, Melanie Griffith, sotia lui Antonio Banderas de mai bine de 16 ani, pare sa isi fi revenit si este iarasi activa profesional. In 2012 va juca in drama Yellow, regizata de Nick Cassavetes, in care ii va avea colegi de platou pe Sienna Miller si Ray Liotta.


Cariera frumoasei Brooke Shields a inceput cu filme controversate. La doar 12 ani, Brooke Shileds soca pe toata lumea cu rolul unei prostituate minore in “Pretty Baby” din 1978. In 1980 sa aparea in “The Blue Lagoon”, intr-un rol controversat. In 1981 aparea in celebra reclama la jeans Calvin Klein, fiind model pentru casa de moda.

 

Melanie Griffith in 1990                                                   Melanie Griffith in 2011


Brooke Shields a fost constanta in cariera, fara pauze prea mari, fie ca aparea in productii pentru televiziune sau pe Broadway. Dupa divortul de Andre Agassi in 1999, care a fost cel mai greu lucru din viata ei, asa cum a declarat actrita, Shields si-a refacut viata cu Chris Henchy, cu care are o fetita. O aparitie memorabilia a fost cea de la funerariile lui Michael Jackson (de care a fost foarte apropiata), in care a vorbit despre prietenia speciala care a existat intre cei doi. In 2011, Brooke Shields, a aparut in filme de familie si comedii ca Chalet Girl si The Greening of Whitney Brown.

Brooke Shields in 1998                                                         Brooke Shields in 2012

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies