marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

David Hasselhoff si-a uimit fanii: cum arata actorul din Baywatch la 60 de ani

David Hasselhoff arata impresionant la 60 de ani. Actorul si-a expus corpul lucrat in Australia, unde s-a bucurat de cateva zile libere pe un iaht de lux.

David Hasselhoff si-a uimit fanii: cum arata actorul din Baywatch la 60 de ani

GALERIE FOTO Cum s-au transformat starurile din Baywatch!


David Hasselhoff a facut furouri in anii '90 in rolul salvamarului Mitch Buchannon din cel mai popular serial: Baywatch. Actorul continua sa se mentina in forma si dupa 13 ani de la incheierea serialului.

Pentru David Hasellhoff sau Mitch Buchannon, serialul cu salvamari a reprezentat apogeul carierei sale. Rolul i-a fost oferit initial lui Tom Selleck care a refuzat. Actorul a aparut in 220 de episoade, din 1989 pana in 2000. Inainte de Baywatch, Hasellhoff era popular pentru serialul Knight Rider, cel mai important proiect al sau de pana atunci. Culmea serialul a fost la un pas sa fie anulat dupa primul sezon insa a devenit un hit dupa ce Hasellhoff s-a alaturat si echipei de producatori a show-ului.

 

 

 

De-a lungul celor 11 sezoane, multe vedete au venit si au plecat din serial, iar o parte dintre actori au devenit sex simboluri dupa ce au aparut in Baywatch. Culmea pentru multi din pleiada de actori, modele si starlete care au devenit vedete internationale, serialul a fost singurul moment notabil al carierei.

Scenele in slow motion cu Erika Eleniak, Pamela Anderson, Yasmine Bleeth sau Alexandra Paul alergand pe plaja in stralucitoarele costume de baie rosii au devenit iconice. Nimic nu le putea opri pe eroinele sexy:  nici valurile puternice, nici atacurile rechinilor, nici asasinii periculosi si categoric nici bombele nucleare.

 


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies