marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

David Yates va regiza noul Tarzan, una dintre cele mai vechi si populare francize hollywood-iene. Vezi ce actori sunt doriti pentru acest rol

Una dintre cele mai vechi si populare francize hollywood-iene, Tarzan va fi inviata de Warner Bros sub comanda regizorului David Yates responsabil pentru ultimele patru filme ale seriei Harry Potter, scrie revista Vulture.

David Yates va regiza noul Tarzan, una dintre cele mai vechi si populare francize hollywood-iene. Vezi ce actori sunt doriti pentru acest rol

Cineastul britanic, in varsta de 48 de ani, David Yates a batut luni palma cu producatorii de la Warner Bros pentru a readuce pe marile ecrane povestea omului maimuta creata de americanul Edgar Rice Burroughs.


Desi oficial nu a fost anuntat niciun nume din distributie, David Yates a inceput deja sa se intalneasca pentru rolul lui Tarzan cu actori ca Henry Cavill, noul Superman din Man of Steel, Charlie Hunnam ce va lansa anul viitor Pacific Rim si Alexander Skarsgard, starul din serialul True Blood. In alta ordine de idei, studioul Warner Bros. il are in vizor pe Tom Hardy pentru rolul lui Tarzan, insa nu se stie daca starul din Inception si The Dark Knight Rises ar fi interesat de acest lucru.


Jerry Weintraub este unul dintre producatorii noului Tarzan. Pentru pelicula exista deja un scenariu semnat de Adam Cozad (care a lucart si pentru Jack Ryan), insa este posibil ca David Yates sa caute un alt scenariu.


 

Alexander Skarsgard


Celebrul luptator al junglei, creat de Edgar Rice Burroughs, s-a aflat in atentia Warner Bros. pentru o revenire in modernitate inca din 2003, cand un scenarist specializat in genul action-adventure, John August (Charlie’s Angels), primise sarcina de a scrie ceva cu Tarzan. Afacerea nu a tinut si nu s-au potrivit lucrurile nici in 2006, cand a fost vorba sa intre pe fir Guillermo del Toro. A mai fost o tentativa in 2008, cu regizorul Stephen Sommers (seria Mumia, G.I. Joe etc), dar nici cu el nu s-a ajuns la o concluzie.


Personajul Tarzan a fost asociat cu imaginea actorului Johnny Weismuller, care a aparut in acest rol in cateva filme lansate de studiourile Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) in anii 1930. Prima carte din serie, "Tarzan of the Apes", a fost publicata in 1912 iar de atunci Tarzan a fost tinta mai multor adaptari atat in film cat si in televiziune.

In 1999, studiourile Disney au realizat si ele o animatie pe acelasi subiect, filmul inregistrand atunci incasari de aproape 500 milioane de dolari, in intreaga lume.


Daca noul Tarzan ( 3D sau nu) va avea succes, producatorii il vor transforma in trilogie. Sunt insa temeri ca resuscitarea lui Tarzan sa nu urmeze calea unui alt erou popular al lui Edgar Rice Burroughs - John Carter. Esecul rasunator de box office al lui John Carter, film ce a costat 300 de milioane de $ a dus in aceasta vara la demisia presedintelui studiourilor Walt Disney, Rich Ross.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies