Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De 1 decembrie, râzi mai bine la PRO CINEMA. Ce program TV v-am pregătit

De 1 decembrie, PRO CINEMA sărbătorește în stilul său clasic: cu umor fin și relaxat! Comedia românească în esența tare aduce cei mai îndrăgiți actori în casele pasionaților de filme românești.
De 1 decembrie, râzi mai bine la PRO CINEMA. Ce program TV v-am pregătit
La ora 20:30, PRO CINEMA dă startul comediei Ultimul corupt din România. Horațiu Mălăele, Valentin Teodosiu, Vasile Muraru, George Mihăiță și Cătălina Grama aduc amuzanta poveste a unui mafiot care devine doctor în științe și își donează banii pentru un muzeu dedicat vieții și operei...sale.

Hai să dăm culoare României. Încarcă o poză și sharuieşte-ţi locul favorit din România -> haicapoti.protv.ro

 
De la 22:30, Filantropica ne învață că, în Bucureștiul secolului XXI, e o investiție financiară riscantă să ieși la brațul unei femei frumoase! În regia lui Sergiu Nicolaescu, Mircea Diaconu, Mara Nicolescu și Gheorghe Dinică caută metode disperate de a face rost de bani, în timp ce trebuie să facă față unei vieți duble.
 
Mâine, de la 20:30, PRO CINEMA te prinde cu două comedii românești care te vor binedispune cu umorul lor lejer.
 
PRO CINEMA te prinde!
 
 

Cele mai citite

(P) Cu ce se poartă pantofii stiletto?
Nu doar diamantele sunt prietene bune ale femeilor, ci și pantofii cu toc! Aceste accesorii absolut uimitoare fac minuni pentru postura ta și adaugă o notă de eleganță și sexappeal oricărei ținute. În plus, te fac să te simți mai încrezătoare în tine de fiecare dată când pășești încălțată cu ei, nu-i așa?
Citeste mai mult ►