Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De 1 decembrie, râzi mai bine la PRO CINEMA. Ce program TV v-am pregătit

De 1 decembrie, PRO CINEMA sărbătorește în stilul său clasic: cu umor fin și relaxat! Comedia românească în esența tare aduce cei mai îndrăgiți actori în casele pasionaților de filme românești.
De 1 decembrie, râzi mai bine la PRO CINEMA. Ce program TV v-am pregătit
La ora 20:30, PRO CINEMA dă startul comediei Ultimul corupt din România. Horațiu Mălăele, Valentin Teodosiu, Vasile Muraru, George Mihăiță și Cătălina Grama aduc amuzanta poveste a unui mafiot care devine doctor în științe și își donează banii pentru un muzeu dedicat vieții și operei...sale.

Hai să dăm culoare României. Încarcă o poză și sharuieşte-ţi locul favorit din România -> haicapoti.protv.ro

 
De la 22:30, Filantropica ne învață că, în Bucureștiul secolului XXI, e o investiție financiară riscantă să ieși la brațul unei femei frumoase! În regia lui Sergiu Nicolaescu, Mircea Diaconu, Mara Nicolescu și Gheorghe Dinică caută metode disperate de a face rost de bani, în timp ce trebuie să facă față unei vieți duble.
 
Mâine, de la 20:30, PRO CINEMA te prinde cu două comedii românești care te vor binedispune cu umorul lor lejer.
 
PRO CINEMA te prinde!
 
 

Cele mai citite

Ce pantofi poți să porți la nunta prietenei tale
A sosit momentul mult așteptat - acela în care prietena ta din copilărie s-a logodit. Urmează, desigur, nunta, un eveniment la care ea a visat, probabil, încă de pe vremea în care erați doar niște fetițe și fără îndoială că tu îi vei fi aproape. 
Citeste mai mult ►