Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De 11 ani, ai PRO CINEMA... FILMUL din viata ta! Pe 19 aprilie, sarbatoresti alaturi de PRO CINEMA!

De 11 ani, PRO CINEMA este FILMUL din viata ta! Canalul de televiziune adresat in exclusivitate iubitorilor de film ti-a pregatit o oferta speciala. Pe 19 aprilie, la ceas de sarbatoare, vei descoperi Filmul... pana la origini! Fie ca preferi filmele de actiune, comediile, dramele sau cele romance, de ziua PRO CINEMA, vei avea ce vedea!

De 11 ani, ai PRO CINEMA... FILMUL din viata ta! Pe 19 aprilie, sarbatoresti alaturi de PRO CINEMA!

PRO CINEMA, adresat in exclusivitate iubitorilor de film, isi consolideaza oferta de filme, venind cu o selectie variata de titluri, iar serile PRO CINEMA le aduc telespectatorilor doua filme, zilnic, in prime time.


Pe 19 aprilie,     PRO CINEMA va difuza filme indragite, cu ocazia aniversarii a 11 ani de existenta. Astfel, spectatorii pot urmari povesti ce merita traite aalturi de cei dragi. De la 16:15 ai "Excurse cu surprizE"


16:15 – Excursie cu surprize
18:15 – Iubit de imprumut
20:30 – O saptamana cu Marylin
22:30 – Mananca, roaga-te, iubeste!

PRO CINEMA te prinde!

 


 


Cele mai citite

(P) Răsfoiește o carte sau vizionează filmul preferat, în atmosfera unică a șemineului de apartament!
Să deții propriul tău șemineu chiar dacă locuiești într-un apartament la bloc, nu mai este de mult un vis imposibil. Oferă locuinței tale o notă decorativă exclusivistă și bucură-te de o carte bună sau de un film romantic, împreună cu persoana iubită, la adăpostul unui obiect decorativ special și extrem de accesibil!
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies