marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De ce a suferit Michael Keaton de depresie la filmarile de la Batman!

Batman se pare nu numai ca i-a rotunjit veniturile lui Michael Keaton, dar Cavalerul Negru i-a dat ocazia actorului sa transpuna pe ecran exact starile emotionale prin care trecea in acea perioada.

De ce a suferit Michael Keaton de depresie la filmarile de la Batman!

Actorul din „Agentia”, miniseria pe care telespectatorii o pot vedea la Pro Cinema din 4 iunie, sambata de la orele 20.00, Keaton are amintiri intunecate din perioada in care filma la Londra pentru „Batman”, in regia lui Tim Burton.


„A fost o perioada de singuratate pentru mine, ceea ce pentru personaj a fost grozav, presupun”, a marturisit de curand actorul care la vremea respectiva se plimba singur noptile pe strazile londoneze, aidoma eroului mascat din Gotham City. „Alergam noaptea prin Londra incercand sa obosesc, pentru a putea sa dorm. Nu prea vorbeam cu oamenii. Baiatul meu era mic pe vremea respectiva, iar eu si sotia mea eram despartiti, desi incercam sa gasim o cale sa ne impacam”.


Desi nu trecea prin cea mai fericita perioada din viata sa, Michael Keaton si-a canalizat trairile in personajul Batman, iar filmul a fost un succes de box-office, cu incasari de 411 milioane de dolari in toata lumea. „Eram doar eu in Londra, singur, si nu dormeam bine deloc”, adauga Keaton.


„De cate ori puteam, luam avionul spre casa si incercam sa petrec putin timp cu fiul meu. Filmul a fost o mare provocare, mai ales pentru Tim Burton, care e un tip foarte timid, iar presiunea era imensa. Am stat multa vreme in Anglia, iar noptile erau lungi si grele la filmari, in locuri umede, reci si intunecate si nu stiam daca ceea ce facem functioneaza. Nu aveam nicio garantie ca va iesi bine, mai ales ca nu se facuse niciodata un film de acest gen. Riscurile erau mari, cu Jack Nicholson in rolul lui Joker, care arata cum arata, iar eu ieseam la rampa in acest fel nou. Presiunea era pe noi toti si se simtea in aer”.


Totusi, Keaton nu are numai amintiri sumbre de la filmari. Actorul isi aduce aminte si astazi razand cand se gandeste la Jack Nicholson in rolul lui Joker, un personaj bizar in costum mov. „Stateam unul langa altul la un moment dat, eu costumat in Batman, el Joker. M-am uitat la el si l-am intrebat: Suntem oameni in toata firea, corect?”. Pe Michael Keaton telespectatorii Pro Cinema il pot urmari in miniseria „Agentia”, din 4 iunie, timp de trei saptamani, sambata de la 20.00.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies