marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De ce Jamie Foxx este în spital de două săptămâni?

Starul filmelor de acțiune a fost internat de urgență, vestea fiind data de fiica lui.

De ce Jamie Foxx este în spital de două săptămâni?
La cei 55 de ani ai săi și la forma sa fizică de invidiat, nu ai fi spus că Jamie Foxx are probleme serioase de sănătate. Însă anunțul fiicei sale, Corinne Foxx (29), făcut pe 12 aprilie, potrivit căruia actorul a fost spitalizat de urgență din cauza unor „complicații medicale“ i-a alertat pe toți foștii săi colaboratori.
 
Lui Jamie Foxx i s-a făcut rău în Atlanta, unde filmează următorul său film Netflix, „Back in Action“, alături de Cameron Diaz și Glenn Close.


Corinne Foxx

 
Mesajele au început să curgă pe Instagram și Twitter, de la partenere de ecran precum Viola Davis, Garcelle Beauvais și Kerry Washington, până la LeBron James și Martin Lawrence.
 
De altfel, actorul de comedie ne și dă ultimele vești despre Jamie Foxx, care se află în spital de aproape două săptămâni. „Am auzit că se simte mai bine“, a spus Martin Lawrence într-un interviu acordat pentru „Extra“. „Rugăciunile mele se îndreaptă spre el în fiecare seară și îi doresc tot ce e mai bun pentru el, unul dintre cei mai buni pe care îi avem la Hollywood. Nu doar unul dintre cei mai buni artiști, ci și un om bun.“


 
O sursă citată de revista „People“ a oferit informații noi despre actorul în vârstă de 55 de ani, care se află în continuare internat într-un spital din Georgia. „Este bine, slavă Domnului. 'Este încă în spital și medicii îi fac teste, dar este treaz și alert. Îl țin sub observație“.

FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies