marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De ce nu vrea Jim Parsons din Big Bang Theory sa aiba copii!

Din 6 iunie, de luni pina joi, de la ora 21:00, Leonard, Sheldon, Howard, Raj si Penny – eroii sitcomului “Teoria Big Bang” (“The Big Bang Theory”) revin in cel de-al doilea sezon al serialului difuzat in premiera la Pro Cinema.

De ce nu vrea Jim Parsons din Big Bang Theory sa aiba copii!

Sheldon din comedia de la Pro Cinema, “Teoria Big Bang”, de luni pana joi de la 21.00, Jim Parsons nu intentioneaza sa aiba copii. Decizia este una luata inca din copilarie, in urma unui recital nereusit la pian.


Intrebat de David Letterman in emisiunea “Late Show” daca in copilarie avea talente artistice, Parsons a povestit o intamplare pe cat de haioasa, pe atat de traumatizanta. “Faceam ceva teatru, cantam la pian, am luat lectii timp de 14 ani. Eram atat de bun, incat la un recital pe care l-am dat, si pentru care nu m-am pregatit suficient, un tatic din public i-a spus fetitei sale “Uita-te la baiatul asta, e bun”, iar eu am fost oribil. Dupa recital, pentru ca am fost cu adevarat ingrozitor, mama s-a asigurat ca am inteles ca nu am facut-o de ras doar pe ea, ci si pe toate familiile prezente in sala”.


Surprins, Letterman l-a intrebat daca ar proceda la fel in cazul in care ar avea copii. “O, da!”, a raspuns Jim Parsons. “Asta e unul din motívele pentru care nu am de gand sa ma reproduc, dar mi-am invatat bine lectia. Trebuie sa muncesti, ca in viata nu-ti da nimeni nimic”.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies