marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De ce spune Julia Roberts că i-a fost greu să filmeze pentru comedia „Ticket to Paradise“, cu George Clooney?

Parteneri pe marile ecrane, dar şi buni prieteni în viaţa reală, cele două staruri de la Hollywood sunt în centrul atenţiei toamna aceasta, cu o comedie spumoasă.

De ce spune Julia Roberts că i-a fost greu să filmeze pentru comedia Ticket to Paradise , cu George Clooney?
Câștigătorii premiului Oscar George Clooney și Julia Roberts s-au reunit pe marele ecran în rolul unor foști soți, a căror misiune comună este de a o împiedica pe fiica lor îndrăgostită să facă aceeași greșeală pe care au făcut-o și ei cândva: anume să se căsătorească.
 
Dar, în ciuda faptului că a mai jucat cu George Clooney şi că sunt şi prieteni buni în viaţa reală, Julia Roberts recunoaşte că i-a fost foarte greu la filmări, pentru că n-a avut familia alături. Desfăşurate în pandemie, tocmai în Australia, filmările au ţinut-o departe de soţul ei, Daniel Moder, şi de copiii săi, Henry, în vârstă de 15 ani, şi gemenii Hazel şi Phinnaeus, care vor sărbători majoratul pe 28 noiembrie.
 
„Soții Clooney m-au salvat de la singurătate și disperarea completă“, a declarat câștigătoarea Oscarului, în vârstă de 54 de ani, pentru „The New York Times“. „Nu cred că am mai petrecut atât de mult timp singură de când aveam 25 de ani.“



 
La rândul său, George Clooney a povestit cum „A fost distractiv să filmăm împreună. Julia este o prietenă bună. La un moment dat, însă, a devenit puțin enervant, pentru că ea n-a fost acolo cu familia ei. Venea în fiecare dimineață la noi și trebuia să-i oferim mâncare și să o ducem pe unde voia. La un moment dat, însă, i-am spus: «Julia, lasă-mă în pace!»“.



Filmul „Ticket to Paradise“/„Bilet către Paradis“ rulează deja în cinematografe.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies