marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De la 12 Years a Slave la Star Wars: Lupita Nyong'o se afla in negocieri pentru un rol in cel de-al saptelea film al francizei

Lupita Nyong'o, castigatoarea premiului Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar, ar putea face parte din distributia celui de-al saptelea film din franciza Star Wars.

De la 12 Years a Slave la Star Wars: Lupita Nyong o se afla in negocieri pentru un rol in cel de-al saptelea film al francizei

Potrivit presei din Statele Unite, actrita s-a intalnit cu J.J.Abrams in urma cu cateva saptamani, inainte de gala de decernare a premiilor Oscar 2014, ce a avut loc pe 2 martie, la Los Angeles. Deocamdata, nu se stie ce rol ar putea avea Lupita Nyong'o in Star Wars: Episode VII, una dintre posibilitatile vehiculate fiind ca aceasta sa fie descendenta lui Obi-Wan Kenobi, tinand cont ca anul trecut regizorul a declarat ca este in cautarea unei actrite "de 20 si ceva de ani, care este ori de culoare, ori de o rasa mixta", intrucat personajul Obi-Wan Kenobi "ar fi avut o fiica sau o nepoata".

 

Lupita Nyong'o s-a nascut in Mexic si a crescut in Kenya , absolvind Facultatea de Actorie de la Universitatea Yale. Actrita a jucat in serialul "Shuga", realizat de MTV, dar debutul ei cinematografic s-a produs anul trecut, cu rolul din 12 Years a Slave pentru care a fost recompensata cu premiul Oscar. 


 

Ascensiunea Lupitei Nyong'o in industria filmului a fost construita pe baza premiilor obtinute in acest sezon, in urma cu cateva saptamani ea aflandu-se printre favoritele pentru rolul lui Tigre Lily in filmul despre aventurile lui Peter Pan, produs de studiourile Warner Bros., in regia lui Joe Wright. Totodata, ea ar putea aparea si in productia The Whole Truth, o drama care il are in rolul principal pe Daniel Craig.

 

Pana in prezent, cineastul J.J. Abrams nu a oferit foarte multe detalii despre intriga urmatorului film din franciza, dar se crede ca personajul principal va fi un ucenic Jedi. Fanii Star Wars se vor bucura sa afle ca personajele Han Solo (Harrison Ford), Printesa Leia (Carrie Fisher) si Luke Skywalker (Mark Hamill) vor avea "roluri mai mari in acest film decat se credea initial".



 

Studiourile Disney au achizitionat Lucasfilm, compania care produce seria Star Wars, detinuta initial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari in 2012 si au anuntat ca vor lansa trei filme noi din aceasta serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.

 

Filmarile pentru Star Wars Episode VII vor incpee in Londra, la Pinewood Studios, anul acesta. Data oficiala de lansare a filmului este programata pentru 18 decembrie 2015. 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies