marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De la Bruce Lee si Arnold la Chris Hemsworth si Jason Momoa. Uite care este actorul cu cel mai bine facut corp de la Hollywood

Joe Manganiello ( 35 de ani) a fost ales actorul cu cel mai bine lucrat corp de la Hollywood in 2011 si a avut concurenta serioasa din partea unor staruri ca noul Conan Jason Momoa, Chris Evans - Capitanul America sau Chris Hemsworth - Thor.

De la Bruce Lee si Arnold la Chris Hemsworth si Jason Momoa. Uite care este actorul cu cel mai bine facut corp de la Hollywood


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!


Dupa ce si-a aratat muschii bine lucrati, lasand multe doamne si domnisoare cu gura cascata in serialului “True Blood“, actorul Joe Manganiello a fost ales de revista Men's Health starul cu cel mai tare corp de la Hollywood.


Nascut in Pittsburgh, Pennsylvania, actorul de origine italiana si armeana a crescut jucand fotbal, baschet si volei, insa a renuntat la cariera de sportiv, din cauza unei accidentari in adolescenta. Actorul s-a remarcat in diverse roluri in cateva seriale de televiziune cum ar fi: "How I met your mother", "One Tree Hill", "CSI: Miami", "CSI: NY", True Blood" si "Two and a Half Men".
 

Joe Manganiello

In clasalamentul revistei Men's Health au mai fost inclusi actorii Jason Momoa din  Conan the Barbarian, Chris Evans din Captain America: The First Avenger si Chris Hemsworth din Thor care au surprins si  in 2011 cu transformari fizice absolut senzationale. Vedetele s-au vazut nevoite sa nege speculatiile din presa cum ca ar fi recurs la steroizi.

Jason Momoa                                                                          Chris Evans


Jason Momoa s-a ingrasat cu 14 kilograme pentru rolul din remake-ul de la Conan the Barbarian, iar Chris Hemsworth ( 28 de ani) a pus si el aproape 10 kilograme de muschi peste noapte pentru rolul din Thor. Australianul s-a plans ca i-a fost extrem de greu sa manance dupa o dieta speciala de multe ori atunci cand nu ii era deloc foame.

 

Henry Cavill


 

Americanul de 30 de ani Chris Evans a pus si el 10 kilograme de muschi pentru rolul lui Steve Rogers in Captain America: The First Avenger. Actorul a dezvaluit ca manca pana ii venea sa vomite. De parca nu arata gigantic si inainte, actorul Dwayne Johnson  pe care in aceasta saptamana il puteti vedea in filmul Journey to The Center of the Earth 2 3D s-a ingrasat cu 15 kilograme pentru rolul din Fast Five.
 


Noul actor care il joaca pe Superman, britanicul Henry Cavill si-a castigat si el un loc in topul celor mai tari corpuri de la Hollywood. Actorul care nu era foarte cunoscut pana acum 2 ani a impresionat cu fizicul sau in blockbusterul  Immortals ( 201) unde s-a transformat in Tezeu iar in 2013 va ajunge pe marile ecrane in rolul lui Superman in pelicula Man of Steel al lui Zack Snyder.


De unde a inceput nebunia corpurilor bine lucrate? In  anii ' 60 si '70 Bruce Lee era etalonul perfectiunii masculine.  Actorul cu 61 de kilograme de muschi a influentat mii de tineri sa-si imbunatateasca fizicul si mintile cu ajutorul artelor martile. Jean-Claude Van Damme nu era nici el degeaba numit "The Muscles from Brussels": actorul a devenit simbolul starului de actiune din anii '90 cu un fizic legendar.

 
In anii '80, Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegger au declansat o rivalitate ce a durat decenii cu roluri in care au scris istorie datorita corpurilor lor bine facute: Rocky/ Rambo si Conan.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies