marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De la James Bond si Indiana Jones la Aragorn si Jack Sparrow: cei mai sexy 25 de eroi din filme

Cititorii Revistei de film Empire au votat cele mai sexy personaje masculine din istoria cinematografiei dupa ce saptamana trecuta le-au ales pe cele mai atragatoare eroine din filme.

De la James Bond si Indiana Jones la Aragorn si Jack Sparrow: cei mai sexy 25 de eroi din filme

GALERIE FOTO: 25 CEI MAI SEXY EROI DIN FILME!

De la Cary Grant cu Roger Thornhill si Rick Blaine al lui Humphrey Bogart pana la Sherlock Holmes al lui Robert Downey Jr si chiar Andy Serkis cu al sau Gollum din trilogia Stapanul Inelelor, britanicii au ales personaje atat din filmele anilor '40 cat si din cinematografia moderna.

Surprinzatoare a fost pozitia ocupata de fabulosul Aragorn interpretat de Viggo Mortensen in Lord of The Rings ( 2001-2003) iar din clasament nu a lipsit nici James Bond cu cei 6 interpreti ai sai Sean Connery; George Lazenby; Roger Moore; Timothy Dalton; Pierce Brosnan si Daniel Craig.

Procinema crede ca in top meritau sa ajunga neaparat Stanley al lui Marlon Brando din A Streetcar Named Desire (1951), Jim Stark al lui James Dean din Rebel Without a Cause (1955) si neaparat Brick Pollitt jucat de Paul Newman in Cat on a Hot Tin Roof (1958).

Marlon Brando

James Dean

Paul Newman

 

Humphrey Bogart



Modifică setările cookies