marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De la printesa la actrita senzatie a celui mai indraznet serial: Camilla Luddington, actrita din Californication care i-a cucerit pe fani

Daca mai ieri era o necunoscuta, azi toata lumea se intreaba cine este frumusica bruneta din Californication. Camilla Luddigton a reusit intr-un an sa devina dintr-o anonima, o actrita promitatoare si sa joace in serialul care pune pe jar imaginatia americanilor.

De la printesa la actrita senzatie a celui mai indraznet serial: Camilla Luddington, actrita din Californication care i-a cucerit pe fani

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Camilla Luddington a trecut de la statutul de printesa la o zeita a frumusetii. Dupa ce a cucerit pe toata lumea in rolul lui Kate Middleton in filmul Kate and Wiliam, frumusica actrita a trecut la un cu totul alt gen de rol, mult mai indraznet si mai expus.

 

Luddington a fost una dintre noile vedete din sezonul al cincilea al serialului Californication, considerat a fi unul din cele mai indraznete seriale ale momentului. Alaturi de David Duchovny, Natascha McElhone si Evan Handler, Camilla inceraca sa ii cucereasca pe fani in noile episoade.

 

Actrita britanica de 28 de ani a facut senzatie in rolul dadacei copilului lui Charlie si Marcy si nu s-a ferit deloc de scenele de nuditate: "Acesta este primul meu rol in care am scene de nuditate. Am semnat in contract ca sunt de acord cu astfel de scene. Initial, am crezut ca va fi alt gen de personaj, care nu se culca cu nimeni tot sezonul, dar m-am inselat, evident. S-a dovedi a fi o experienta amuzanta. Am lasat deoparte inhibitiile si emotiile si am incercat sa fiu cat mai relaxata. Pana la urma, toti cei de pe platou sunt obisnuiti si au mai vazut asa ceva." a povestit actrita despre scenele in care apare goala.

 

 

 

Luddington si-a laudat colegul de platou, starul seriei, David Duchovny: "E un tip foarte de treaba. Mi-a zis de la inceput ca daca am nevoie de ajutor, cu scenele, replicile, el ma ajuta, la fel si regizorul". Pentru rolul din Californication, actrita a preferat sa pastreze un accent britanic, pentru ca personajul ei sa fie diferit: "Mi s-a parut ca asa iese din tipar Lizzy. Plus ca toate acele replici cu substrat sau despre sex, suna si mai amuzant cu un astfel de accent." Actrita a povestit amuzata ca pe platou colegii i se mai adresau cu Maria Ta, dupa ce aceasta a a jucat-o pe Kate Middleton in filmul "Kate and William". 

 

 

Aceasta le-a spus celor de la People cat de mult a deprimat-o rolul lui Kate Middelton: "M-am simtit deprimata pentru ca trebuiasa schimb 12 costume pe zi pentru acest rol. Cand ma gandeam la garderoba mea si descopeream cate haine are ea, ma deprimam, e imposibil sa tii pasul cu ea".

 

Momentan, Luddington nu are nici un film in proiect, insa declara ca este o fana infocata a genului horror si ca i-ar placea sa joace intr-un horror de succes.

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies