marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De la revolutionar la traficant de droguri: Benicio Del Toro il va juca pe Pablo Escobar in Paradise Lost

Actorul Benicio Del Toro, care a facut senzatie interpretandu-l in urma cu cativa ani pe Che Guevara, va juca intr-un thriller cu accente romantice rolul unei alte personalitati controversate din America Latina: fostul magnat columbian al drogurilor Pablo Escobar.

De la revolutionar la traficant de droguri: Benicio Del Toro il va juca pe Pablo Escobar in Paradise Lost

Potrivit revistei Variety, noul film, care se intituleaza "Paradise Lost", este inspirat din evenimente reale si prezinta povestea unui tanar pasionat de surfing care se indragosteste de nepoata lui Escobar, in timpul unei vacante petrecute in Columbia.

 


Actorul italian Andrea di Stefano isi va face debutul regizoral cu acest proiect cinematografic, care va fi filmat in Panama. Traficantul de droguri Pablo Escobar a fost seful cartelului columbian din Medellin. Traficantul avea in 1989 o avere estimata la 18 milioane de lire sterline. Escobar a fost impuscat mortal in 1993, cand incerca sa fuga de politie.


 

 

Benicio del Toro, in varsta de 45 de ani, nascut in Puerto Rico, s-a remarcat intr-o serie de roluri cu o mare incarcatura emotionala, precum cele din "Trafic", care i-a adus premiul Oscar in 2001 la categoria "cel mai bun actor intr-un rol secundar", "21 Grame" (2003) si "Che", un film biografic regizat de Steven Soderbergh in 2008, despre viata celebrului revolutionar din America Latina Che Guevara.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies