Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Decembrie te prinde cu bucuria la PRO Cinema!

2014 a fost un an aglomerat, plin de probleme, agitatie si stres? La sfarsit de an PRO Cinema a pregatit pentru tine o luna intreaga de relaxare ca-n filme!

Decembrie te prinde cu bucuria la PRO Cinema!

Luni intregi nu ai facut altceva decat sa muncesti sau sa alergi ca sa-ti implinesti visurile? Ti-ai dori ca sarbatorile de iarna sa cuprinda 11 din cele 12 luni ale anului? Se poate! PRO Cinema iti ofera in luna decembrie o serie de filme pe care nu vrei sa le ratezi si care vor intensifica bucuria Craciunului.

 


Home of the Brave, Head in the Clouds, Shanghai, Copying Beethoven, Ironclad, Step Brothers, My One and Only sau Bending Rules, Viraj Periculos
sunt cateva dintre filmele de 10 care te asteapta la PRO Cinema in luna decembrie. Spiritul sarbatorilor este intensificat de filme precum Marti, dupa Craciun, A Christmas Wedding Tail, This Christmas.

Decembrie te prinde cel mai bine la Pro Cinema!

 

 


Cele mai citite

(P) Răsfoiește o carte sau vizionează filmul preferat, în atmosfera unică a șemineului de apartament!
Să deții propriul tău șemineu chiar dacă locuiești într-un apartament la bloc, nu mai este de mult un vis imposibil. Oferă locuinței tale o notă decorativă exclusivistă și bucură-te de o carte bună sau de un film romantic, împreună cu persoana iubită, la adăpostul unui obiect decorativ special și extrem de accesibil!
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies