marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Declaratiile cu care Mark Wahlberg a starnit furia americanilor: de ce a fost obligat starul sa-si ceara scuze

Actorul Mark Wahlberg si-a cerut scuze pentru niste declaratii ale sale dintr-un interviu recent, in care a spus ca ar fi putut sa ii anihileze, de unul singur, pe teroristii care au deturnat avioanele distruse in timpul atentatelor din 11 septembrie 2001.

Declaratiile cu care Mark Wahlberg a starnit furia americanilor: de ce a fost obligat starul sa-si ceara scuze

Actorul, un obisnuit al rolurilor de "dur" si vedeta thrillerului  Contrabanda, care a debutat pe prima pozitie in box office-ul nord-american weekend-ul trecut, a recunoscut, intr-un comunicat de presa, ca declaratiile sale au fost iresponsabile si "au dat dovada de lipsa de tact".


Intr-un interviu acordat revistei Men's Journal, starul american a spus ca, daca s-ar fi aflat la bordul unuia dintre cele patru avioane deturnate in Statele Unite pe 11 septembrie 2001, lucrurile s-ar fi petrecut cu totul altfel.
"Ar fi existat mult sange la clasa I si apoi as fi spus: totul este bine, vom ateriza undeva in siguranta, nu va faceti griji", a declarat actorul in acel interviu.


In comunicatul de presa facut public de agentul sau, Mark Wahlberg, in varsta de 40 de ani, a declarat: "Sa fac speculatii despre o astfel de situatie este ridicol, iar sa pretind ca as fi putut sa actionez altfel decat ceilalti pasageri a fost iresponsabil".


"Cer scuze familiilor victimelor pentru raspunsurile mele care au dat dovada de lipsa de tact si le asigur ca nu aceasta a fost intentia mea".


Mark Wahlberg are o istorie iesita din comun, chiar si pentru criteriile hollywoodiene. Dupa ce a stat in inchisoare pentru trafic de droguri si vatamari corporale, a facut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cantaret de rap de succes si a fost imaginea celebrei marci de lenjerie de corp Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", in 1997. Mark Wahlberg a mai putut fi vazut in "Planeta maimutelor", "Jaf in stil italian", "Lunetistul", "Max Payne".


Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, gratie evolutiei sale din filmul "Cartita/ The Departed", lansat in 2006, ce a fost regizat de Martin Scorsese.

Sursa: Mediafax
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies