marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Declaratiile emotionante ale lui Sylvester Stallone: "Intotdeuna il voi pretui". Cine il ajuta sa treaca peste moartea fiului sau

Invitat la emisiunea The Tonight Show pentru a promova filmul The Expendables 2, Sylvester Stallone a vorbit pentru prima data despre evenimentul tragic prin care a trecut acum o luna, atunci cand fiul sau Sage a murit.

Declaratiile emotionante ale lui Sylvester Stallone: Intotdeuna il voi pretui . Cine il ajuta sa treaca peste moartea fiului sau

La o luna de la disparitia fiului sau Sage, Sylvester Stallone inca este vizibil afectat de aceasta tragedie. In varsta de 36 de ani, Sage, de asemenea actor, a fost gasit mort in apartamentul sau din Hollywood, iar dupa primele rezultate ale anchetei se pare ca decesul a survenit in urma unei supradoze de droguri.


"Este greu, foarte, foarte greu. Insa daca ii ai alaturi de tine pe cei mai prieteni buni si te bazezi pe sprijinul familiei... Este o situatie oribila. Sper ca ranile se vor vindeca si incerc sa trec peste acest eveniment tragic care s-a petrecut in viata mea. A fost un baiat adorabil si intotdeauna voi pretui asta", a declarat Stallone.


CONCURS: Procinema.ro te trimite la film. Castiga 10 invitatii duble la The Expendables 2


Moartea fiului sau l-a afectat mult pe Sylvester Stallone, dovada fiind si cuvintele pe care le-a rostit la ceremonia de inmormantare: ”Nu exista nici o durere mai mare decat atunci cand un parinte isi pierde copilul. Vom simti aceasta durere toata viata. Sage a fost primul copil, centrul universului nostru”, a spus acesta, cu lacrimi in ochi.
 

 


De doua saptamani, actorul in varsta de 66 de ani a inceput turneul de promovare al celui mai nou film, The Expendables 2. De fiecare data, Sly a fost insotit de familia sa, sotia Jennifer Flavin si cele doua fiice, Sophia Rose si Sistine Rose, fiindu-i alaturi la toate premierele.


In plus, actorul a tinut sa sublinieze si ajutorul si sprijinul pe care l-a primit din partea colegilor de breasla, mai ales a prietenilor cu care a filmat The Expendables 2, Arnold Schwarzenegger si Dolph Lundgren.


"Este important sa iti revii si sa incerci sa reincepi o noua viata, altfel poti sa te invarti intr-o spirala. Atunci cand viata te loveste, ai doua variante: ori te inchizi intr-o lume a ta, ori iti spui: Trebuie sa faci ceva, sa iti concentrezi atentia spre sotie, copii. Cunosc multi oameni care au trecut prin aceeasi tragedie si nu au reusit sa depaseasca momentul. Nu vreau sa intru in clubul lor", a marturisit actorul.

 


Sage Stallone a debutat ca actor alaturi de tatal sau in filmul "Rocky 5" (1990), unde a avut rolul lui Robert, fiul boxeurului Balboa. In 1996 a jucat din nou alaturi de tatal sau in filmul "Daylight", care a fost un dezastru in box-office. De atunci, Sage a jucat doar in filme mici, cu buget redus.


The Expendables 2 in regia lui Simon West ii aduna in aceasta vara pe Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li, Jean-Claude Van Damme, Terry Crews, Randy Couture si Liam Hemsworth. De aceasta data Stallone s-a implicat doar ca actor si scenarist. Filmul se va lansa in Romania pe 31 august.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies