marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Decolteul cu care Jennifer Lopez a atras toate privirile in timp ce promova filmul "The Boy Next Door": cum a aparut intr-o emisiune tv

Jennifer Lopez isi promoveaza intens noul film, The Boy Next Door, in care joaca alaturi de Ryan Guzman. Invitata la o emisiune tv, actrita-cantareata a atras privirile cu un decolteu urias.

Decolteul cu care Jennifer Lopez a atras toate privirile in timp ce promova filmul The Boy Next Door : cum a aparut intr-o emisiune tv

Invitata in emisiunea lui Andy Cohen, Jennifer Lopez a avorbit despre noul ei film, "The Boy Next Door", dar si despre gusturile ei la barbati. "Nu stiu daca ati observat, dar nu conteaza aspectul fizic. Ma intereseaza mai mult forta, caracterul si sa ma faca sa rad. Sa fie masculin si sexy, asta conteaza. Pentru mine au fost superbi toti barbatii de care m-am indragostit, indiferent de cum aratau" a zis vedeta de 45 ani.

 

Colegul ei de platou, Ryan Guzman a avut numai cuvinte de lauda despre diva: "Este superba si frumoasa si toata lumea stie asta. Am fost emotionat si intimidat, recunosc, mai ales cand filmam scene de sex. Ea m-a calmat" a declarat actorul conform Daily Mail.

 

Always a fun time w/ @bravoandy on @bravowwhl lolol... tune in tonight at 11p #WWHL #TheBoyNextDoor

Una foto publicada por Jennifer Lopez (@jlo) el

 

Actrita de 45 de ani a vorbit despre rolul ei din cel mai recent film al sau, The Boy Next Door in revista "Self".  "Ma regasesc in acest rol. Am trecut printr-un divort, deci stiu ce simte. Am fost si eu inselata, la fel ca orice alta femeie din lume", a spus ea intr-un interviu. "Asa ca te regasesti in personaj, ii intelegi emotiile. Am avut o relatie cu un barbat mai tanar, deci si partea asta o pot intelege".


The Boy Next Door
este un thriller in care joaca rolul unei profesoare ce are o aventura de o noapte cu un student.
 

In film, Jennifer Lopez este o sotie care traieste intr-o casnicie anosta, fara dragoste. Cand un student Noah (Ryan Guzman) se muta langa ea, frecventeaza liceul la care ea preda si incepe sa ii ofere atentie, aceasta incepe o aventura cu el. Insa, femeia decide sa incheie aventura, dar studentul nu este gata sa renunte asa usor.
 

Filmul aduce aminte de thrillere anilor '90, in special Crush, cu Alicia Silverstone. The Boy Next Door este regizat de Rob Cohen (The Fast and the Furious).

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies