marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Demi Moore, dupa 30 de ani de cariera: de la cea mai profitabila actrita de la Hollywood la o femeie in pragul colapsului

In anii '80, Demi Moore a reusit sa devina de la o tanara actrita promitatoare din serialul "General Hospital" una dintre cel mai bine platite vedete de la Hollywood. In ultimele saptamanii fanii au asistat cu tristete la decaderea ei: Demi Moore pare sa isi fi pierdut puterea, dupa ce in urma cu cateva zile a ajuns in spital din cauza depresiei.

Demi Moore, dupa 30 de ani de cariera: de la cea mai profitabila actrita de la Hollywood la o femeie in pragul colapsului

 20 de imagini inedite din viata lui Demi Moore

 

In 1990, cu un salariu de 12 milioane de dolari pe film, Demi Moore devenea actrita cu cel mai mare salariu de la Hollywood si si-a mentinut pozitia cu succese de box-office ca "Ghost", "A Few Good Men" si "G.I. Jane".

 

Cu o voce seducatoare si un sarm vulnerabil, Demi Moore a ajuns de la copilul abuzat si crescut intr-un parc de rulote  la una dintre cele mai puternice femei din industria filmului. A avut o adolescenta zbuciumata si nici anii de maturitate nu par sa-i fie linistiti.


In toamna lui 2011, la cateva zile dupa ce a facut 49 de ani, actrita a anuntat ca se desparte de Ashton Kutcher, iar de atunci totul pare sa ii mearga pe dos: tot mai slaba si fragila, actrita a ajuns saptamana trecuta sa fie internata de urgenta in spital dupa ce a suferit convulsii. Se pare ca actrita a fumat o substanta necunoscuta iar apelul la linia de urgenta 911 a facut inconjurul netului in ultimele zile.

 

In 1987, Demi Moore se casatorea cu cel de-al doilea sot, Bruce Willis, cu care a stat 11 ani. Cuplul a devenit rapid unul din cele mai mediatizate, desi impreuna cu cele trei fiice, s-au straduit sa traiasca o viata linistita departe de Hollywood.

 

 

In anii ’90 a devenit un adevarat sex simbol cu filme in care nu se sfieste sa apara goala: scenele de dragoste din Ghost alaturi de Patrick Swayze au devenit clasice, in 1996 a innebunit toti barbatii din America cu secventele erotice din Striptease, in Indecent Proposal se culca cu Robert Redford pentru un million de dolari, in Disclosure il hartuieste sexual pe Michael Douglas.

 


Dupa ce a divortat de Bruce Willis, in 1998, Moore a redevenit una dintre cele mai dorite actrite de la Hollywood si si-a uimit fanii cu corpul ei bine lucrat dupa ce a a aparut in Charlie's Angels: Full Throtle.

 

In 2003, Moore a tinut iar prima pagina a tabloidelor dupa ce a devenit iubita lui Ashton Kutcher, mai mic decat ea cu 16 ani. In 2005, si-au unit destinele, insa fericirea s-a incheiat in 2011, cand aceasta a decis sa divorteze de Kutcher, dupa ce au aparut zvonuri ca acesta ar fi inselat-o cu o tanara de 22 de ani. Actorul nu s-a grabit sa-i fie aproape atunci cand Demi a fost internata, motiv pentru care a fost criticat de fani si de presa.

 

De la sfarsitul anului trecut, Demi Moore a parut tot mai abatuta si lipsita de stralucirea care odinioara o transforma intr-o diva atunci cand pasea pe covorul rosu. Dupa ce saptamana trecuta a ajuns in spital datorita epuizarii si stresului, actrita a pierdut si un rol important, cel din Lovelace, in care o juca pe feminista Gloria Steinmen, si a fost inlocuita cu Sarah Jessica Parker.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies