marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginile pe care fanii nu le-au mai vazut pana acum. Demi Moore inainte sa ajunga vedeta distrusa de anorexie

Imagini rare cu Demi Moore inainte sa ajunga vedeta tulburata a carei soarta pare sa aminteasca de necazurile lui Charlie Sheen de anul trecut i-au impresionat pe fani, printre ele si o fotografie cu actrita in rochie de mireasa de la nunta cu Bruce Willis din 1987.

Imaginile pe care fanii nu le-au mai vazut pana acum. Demi Moore inainte sa ajunga vedeta distrusa de anorexie

Imaginile rare cu Demi Moore, care o infatiseaza pe aceasta din perioada copilariei si pana la momentul primei casatorii au fost facute publice de mama acesteia la jumatatea anilor '90.


Una din pozele care a starnit cel mai mult interes a fost cea in care Demi Moore apare alaturi de sotul ei Bruce Willis si primul lor copil, fetita Rumer, abia nascuta la acel moment, facand baie in cada.

Demi Moore si mama sa, care avea mari probleme cu alcoolul, s-au certat grav atunci cand Moore a pozat intr-o revista pentru barbati. Cele doua nu si-au mai vorbit pana in 1998, cand s-au impacat, cu putin timp inainte ca mama sa, Virginia Guynes, sa moara de cancer. La acel moment, Demi Moore devenise cel mai bine platita actrita de la Hollywood cu onorarii intre 10 si 12 milioane de dolari pe film.



 


Demi Moore incearca sa-si revina, dupa ce zilele trecute a ajuns de urgenta la spital in urma unei crize. Fostul sot, Bruce Willis i-a sarit in ajutor alaturi de cele trei fiice ale sale, Rumer, 23 de ani, Scout, 20 de ani, si Tallulah, in varsta de 17 ani. Bruce Willis despartit de 12 ani de Demi Moore si care asteapta momentan un copil cu a doua sa nevasta, top modelul Emma Heming,  a vizitat-o pe Demi la cateva ore dupa ce Ashton Kutcher si-a facut si el aparitia alaturi de aceasta. Presa l-a criticat dur pe starul din serialul "Doi barbati si jumatate" pentru ca nu s-a intors din Brazilia atunci cand actrita a ajuns la spital.



Toamna trecuta cand scandalul divortului ei de Ashton Kutcher a izbucnit, actrita a fost sfatuita sa ceara ajutorul specialistilor, insa aceasta nu ar fi ascultat indrumarile apropiatilor. Purtatorul ei de cuvant a pus starea lui Demi Moore pe seama epuizarii si a supararilor cauzate de divort, insa presa internationala a speculat ca actrita ar fi inhalat gaz ilariant sau chiar ca ar fi ajuns pe mana medicilor din cauza anorexiei si a dependentei de medicamente.

 

Dupa ce saptamana trecuta a ajuns in spital datorita epuizarii si stresului, actrita a pierdut si un rol important, cel din Lovelace, in care o juca pe feminista Gloria Steinmen, pentru care a fost inlocuita cu Sarah Jessica Parker.

Sursa foto: Splash


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies