marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Demi Moore, o transformare incredibila, cu care si-a socat fanii. Cum arata chipul actritei acum  

Demi Moore a fost considerata ani la rand drept una dintre cele mai sexy femei din lume. La 52 de ani, actrita era invidiata pentru silueta ei fara cusur. Dar, dupa evenimentul nefericit petrecut in urma cu carteva zile, cand a fost gasit un tanar mort in piscina casei actritei, vedeta pare sa fie extenuata.

Demi Moore, o transformare incredibila, cu care si-a socat fanii. Cum arata chipul actritei acum

Demi Moore a fost surprinsa zilele trecute, pe strazile din New York, alaturi de o prietena. Vizibil afectata, chipul actritei este complet schimbat. Actrita a fost fotografiata cu fata umflata si pline de pete, o schimbare totala fata de cum o stiu fanii. VEZI AICI IMAGINILE

Actrita Demi Moore a declarat ca este "socata" dupa ce un tanar de 21 de ani a murit inecat in piscina casei sale din Los Angeles, in urma cu cateva zile.


"Sunt pur si simplu socata", a spus actrita in varsta de 52 de ani, prin intermediul purtatorului sau de cuvant, conform ABC News. "Eram plecata din tara, ca sa ma intalnesc cu fiicele mele pentru o aniversare, cand am primit aceasta stire devastatoare", a mai spus ea. Moore a mai precizat ca moartea barbatului, care s-a produs in timpul unei petreceri organizata de asistentul ei, in lipsa sa, este "o tragedie de nedescris, iar inima mea este alaturi de familia si prietenii acestui tanar".
 

 

 

Corpul barbatului, pe nume Edenilson Steven Valle, a fost descoperit de prietenii acestuia plutind in piscina, dupa 10-15 minute de la disparitia sa, a anuntat politia din Los Angeles. Familia si prietenii lui Valle au declarat ca acesta nu stia sa inoate.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies