marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Demi Moore s-a reunit cu Bruce Willis: cum arata actrita dupa 6 luni de depresie si suferinta

Una dintre cele mai populare actrite din lume, pare sa isi fi revenit dupa o perioada destul de nefericita, in care a fost vizibil afectata de divortul dintre ea si Ashton Kutcher, care a dus-o in pragul depresiei.

Demi Moore s-a reunit cu Bruce Willis: cum arata actrita dupa 6 luni de depresie si suferinta

 20 de imagini inedite din viata lui Demi Moore


Actrita, in varsta de 49 de ani, este intr-o forma mai buna, si a radiat de fericire la festivitatea de absolvire a liceului a fiicei sale, Tallulah. Desi este in continuare slaba, Demi Moore pare mai puternica si mai impacata, spre bucuria a milioane de fani pe care ii are in intreaga lume.


Actrita s-a reintalnit la ceremonie si cu primul ei sot, Bruce Willis, cu care a ramas in relatii foarte bune si sunt recunoscuti pentru relatia libera si apropiata de familie pe care o au.

 


Ashton Kutcher a fost marele absent, ceea ce i-a facut pe ziaristii britanici sa se intrebe daca nu cumva este inca un semn ca lucrurile intre el si Moore se indreapta spre mai rau.  Actorul de 32 de ani, care a devenit starul serialului Two and a Half Men, anul trecut, dupa plecare lui Sheen, filmeaza in aceste momente la noul sau proiect, filmul biografic despre viata lui Steve Jobs. Aseamanarea dintre cei doi este izbitoare, mai ales dupa ce au fost lansate primele imagini de pe platou.
 

Ultimul an a fost destul de dificil pentru Demi Moore, care dupa ce a aflat de aventura sotului sau, Ashton Kuthcher, a decis sa se desparta de e, insa nu au fost oficializate actele de divort.


 In anii '80, Demi Moore a reusit sa devina de la o tanara actrita promitatoare din serialul "General Hospital" una dintre cel mai bine platite vedete de la Hollywood. In ultimul an fanii au asistat cu tristete la decaderea ei: Demi Moore a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce a ajuns la spital din cauza depresiei.

In 1990, cu un salariu de 12 milioane de dolari pe film, Demi Moore devenea actrita cu cel mai mare salariu de la Hollywood si si-a mentinut pozitia cu succese de box-office ca "Ghost", "A Few Good Men" si "G.I. Jane".

Cu o voce seducatoare si un sarm vulnerabil, Demi Moore a ajuns de la copilul abuzat si crescut intr-un parc de rulote  la una dintre cele mai puternice femei din industria filmului. A avut o adolescenta zbuciumata si nici anii de maturitate nu par sa-i fie linistiti.

 


Demi Moore in 2011


In toamna lui 2011, la cateva zile dupa ce a facut 49 de ani, actrita a anuntat ca se desparte de Ashton Kutcher, lucru care a afectat-o fizic si psihic.


Dupa ce a divortat de Bruce Willis, in 1998, Moore a redevenit una dintre cele mai dorite actrite de la Hollywood si si-a uimit fanii cu corpul ei bine lucrat dupa ce a a aparut in Charlie's Angels: Full Throtle.

 



In 2003, Moore a tinut iar prima pagina a tabloidelor dupa ce a devenit iubita lui Ashton Kutcher, mai mic decat ea cu 16 ani. In 2005, si-au unit destinele, insa fericirea s-a incheiat in 2011, cand aceasta a decis sa divorteze de Kutcher, dupa ce au aparut zvonuri ca acesta ar fi inselat-o cu o tanara de 22 de ani.

 

Momentan, din punct de vedere profesional, Moore nu are nici un proiect important. Moore trebuia sa joaca rolul feministei Gloria Steinem in "Lovelace", ins aceasta a fost inlocuita cu Sarah Jessica Parker.

 

Sursa foto: Hepta


Galerie foto


Modifică setările cookies