marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O miscare geniala de marketing? Ce nu este in regula cu afisul filmului Legend, cu Tom Hardy

Un review negativ la un film, semnat de criticul Benjamin Lee pentru The Guardian, a fost inclus pe afisul oficial al filmului ca si cum ar fi laudat pelicula.

O miscare geniala de marketing? Ce nu este in regula cu afisul filmului Legend, cu Tom Hardy

Este vorba despre filmul "Legend", care spune poveste celor doi gangsteri gemeni Reggie si Ronnie Kray, celebri in istoria criminalitatii britanice pentru faptele lor din Londra, de la sfarsitul anilor '60. Rolul principal este detinut de Tom Hardy.

 

Jurnalistul de la The Guardian a acordat acestui film doar 2 stele din maximul de 5, deoarece l-a considerat slab. Cu toate acestea, ratingul sau negativ a aparut pe posterul de promovare, ca si cum ar fi fost ceva ... de lauda.

 

 

"Nu prea m-a impresionat filmul biografic Legend, al lui Tom Hardy. In review-ul meu de 2 stele, am spus ca este "dezamagitor de superficial" si "cartoonish" (in stilul desenelor animate, n.red.). Apoi m-am gandit ca Studio Canal, distribuitorul acestui film in UK, probabil nu va lua in seama munca mea si ma va suna pentru o vorba.

 

Insa intr-o sclipire cinica de geniu, departamentul de marketing, care avea drept misiune sa vand failmul, a decis sa imbratiseze mediocritatea mea si a gasit o solutie nesincera. Uitati-va intre urechile lor." - spune Benjamin.

 

 

 

 

"Este insa ceva inebunitor de briliant la aceasta prestidigitatie de promovare. Tehnic, nu este nimic care sa nu fie onest in privinta folosirii rating-ului meu. Am dat doua stele si doua stele apar pe afis. Am fost trolat si sunt total de acord cu asta." - mai spune jurnalistul.

 

 

Tom Hardy, cunoscut pentru rolurile din 'Bronson', ' Dark Knight Rises' sau din recentul film al lui George Miller 'Mad Max: Fury Road', va putea fi vazut in curand alaturi de Emily Browning in 'Legend', care va avea premiera in Romania la 2 octombrie 2015 si in 'Revenant', alaturi de Leonardo DiCaprio, unde interpreteaza personajul antagonist (premiera in ianuarie 2016).



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies