marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea uneia dintre cele mai urate despartiri din istoria cuplurilor de la Hollywood e uitata. Denise Richards se saruta cu Charlie Sheen in Anger Management

Relatia celor doi actori continua sa ii impresioneze pe americani. Actrita de 41 de ani a aratat ca este perfecta intr-o sedinta foto spectaculoasa si a dezvaluit ca se va saruta cu fostul sot Charlie Sheen in noul serial al acestuia, uitand de relatia tensionata pe care cei doi au avut-o in trecut.

Povestea uneia dintre cele mai urate despartiri din istoria cuplurilor de la Hollywood e uitata. Denise Richards se saruta cu Charlie Sheen in Anger Management

GALERIE FOTO 24 de imagini din viata lui Denise Richards

 

Fosta sotie a lui Charlie Sheen va reveni in acest an in atentia spectatorilor americani chiar in noul serial al fostului sau sot. Actrita americana Denise Richards joaca rolul fostei iubite a lui Charlie Sheen, in noul serial in care acesta joaca rolul principal - "Anger Management".


Cei doi actori formeaza astfel un cuplu pe micul ecran dupa ce au incheiat o casnicie de trei ani si au doua fiice impreuna.


Cand a fost intrebata despre comportamentul haotic al fostului sau sot, Denise Richards a dat dovada de tact: "Acum este foarte bine. S-a concentrat asupra copiilor nostri si pe munca sa", a spus ea.Desi au divortat in 2006 dupa un mariaj plin de probleme si scandaluri, cei doi actori sunt in prezent in relatii bune.


"Am fost putin stanjenita cand am filmat primele scene, mai ales ca toata lumea se holba la noi. Dar cred ca mai ciudat era pentru ei decat pentru noi. Ne intelegem bine acum, am mai lucrat impreuna si totul este ok." a spus actrita pentru E!Online.

 

Actrita a dat de inteles ca fanii ii vor vedea sarutandu-se in Anger Management: "Nu se stie, poate o sa aveti o surpriza si o sa ne vedeti sarutandu-ne" a spus pentru E!Online.


 

Sheen si Richards s-au casatorit in 2002, dupa ce au jucat impreuna in "Good Advice" si "Scary Movie 3". Au impreuna doua fiice, Sam, nascuta in 2004, si Lola, nascuta in 2005.

In 2005, Richards a depus cererea de divort. Ulterior, cei doi s-au impacat pentru o scurta perioada de timp, dupa care divortul a devenit definitiv si, mai mult, Richards a cerut un ordin de restrictie impotriva fostului sot, pe motiv ca Sheen a maltratat-o fizic si a formulat amenintari la adresa ei si a parintilor ei. Sheen a negat tot timpul acuzatiile care i-au fost aduse. In actele de divort se pomeneste despre pornografie, droguri, arme si multe alte detalii ce-i dau unicitate lui Sheen.

Despartirea lor a fost una din cele mai urate din istoria cuplurilor de la Hollywood. "Am fost numita oportunista, razbunatoare si nebuna. Nu e usor sa fii acuzata de vedeta sitcom-ului favorit al Americii", povestea Denise in perioada divortului.

"Spunea ca ma va stoarce de bani si jura ca nu voi castiga", adauga ea. Denise declara ca Sheen ar fi un barbat abuziv si ca si-ar neglija copiii, cele doua fetite pe care le au impreuna. Mai mult, actorul a jignit-o pe sotia lui si a facut public, la momentul respectiv, un e-mail din care se intelegea ca aceasta ar fi cerut sperma lui pentru a concepe singura un al treilea copil.


La scurt timp dupa divort, Richards s-a aruncat in bratele unei alte vedete, chitaristul formatiei Bon Jovi, Richie Sambora. Ea a negat la acel moment ca ar avea o relatie cu el, dar, din cauza ca erau deseori vazuti impreuna, a fost acuzata ca este genul de femeie care distruge casnicii. Sambora era casatorit la acea vreme cu amica lui Denise, Heather Locklear.

Sheen si Sambora nu sunt singurii "baieti rai" cu care a fost asociata Richards. In 2010 ea a confirmat ca se intalneste cu solistul formatiei Motley Crue, Nikki Sixx. O luna mai tarziu actrita anunta ca cei doi au pus capat relatiei.
 

 


Richards si Sheen s-au intalnit in timpul filmarilor la "Broker falit, caut partenera cu stare!". Relatia s-a dezvoltat dupa ce cei doi actori au jucat impreuna in serialul de televiziune "Orice este posibil", care i-a adus lui Sheen, in varsta de 40 de ani, un Glob de Aur in 2002.

Frumusetea ei naturala n-a trecut neobservata. In decembrie 2004, a aparut intr-un pictorial nud in revista Playboy, la doar 5 luni dupa ce a nascut. Revista FHM a inclus-o pe pozitia a doua in topul celor mai sexy 100 de femei din lume, iar revista Men's Health a numit-o una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile.



 

Denise Richards  si-a inceput cariera de actrita in anii '90, cand a aparut mai mult in filme de serie B si show-uri tv ca Saved By The Bell si a avut aparitii episodice in seriale ca Seinfeld, Married with Children, Melrose Place sau Beverly Hills 90210.

 

Insa filmul care a facut-o populara a fost SF-ul lui Paul Verhoven, Starship Troopers din 1997. Anul urmator, actrita a schimbat registrul si a cucerit criticii cu rolul principal negativ din thriller-ul erotic Wild Things. Cei de la Variety au laudat prestatia acesteia si capacitatea actritei de a trece de la roluri de fata buna la roluri complexe si negative.

 

In 1999, Denise Richards primea un rol pe care toate actritele si l-ar dori, cel al fetei Bond in "The World is Not Enough". Din pacate, actrita n-a fost deloc convingatoare, a fost numita de revista Entertainment Weekly una dintre cele mai dezamagitoare fete Bond din istorie si a primit Zmeura de Aur pentru interpretarea ei.

 



Richards a spus ca a acceptat  imediat sa faca parte din distributia serialului TV "Anger Management" si ca primul episod este "foarte amuzant". "Anger Management" este bazat, in mare parte, pe actiunea filmului cu acelasi titlu in care Jack Nicholson a jucat rolul principal. "Anger Management" va avea premiera pe 28 iunie, pe postul de televiziune american FX.


Denise Richards la 41 de ani


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies