marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dennis Quaid si sotia sa divorteaza. Motivul pentru care cei doi se despart, dupa 8 ani de casatorie

Sotia actorului american Dennis Quaid, Kimberly, a intentat divort, dupa opt ani de casnicie, citand ca motiv al despartirii un "conflict al personalitatilor".

Dennis Quaid si sotia sa divorteaza. Motivul pentru care cei doi se despart, dupa 8 ani de casatorie

 

Dennis Quaid, in varsta de 57 de ani, si sotia sa, Kimberly, s-au cunoscut in martie 2003, prin intermediul unui prieten comun. Cei doi s-au casatorit in iulie 2004. Actorul si sotia sa au apelat la o mama surogat dupa ce Kimberly a pierdut mai multe sarcini, astfel incat, in 2007, cei doi au devenit parintii gemenilor Thomas si Zoe.


 

"Casatoria a devenit insuportabila din cauza unui conflict al personalitatilor", spune Kimberly in dosarul de divort, adaugand ca nu exista o cale de reconciliere cu sotul sau, informeaza contactmusic.com.

 

 

 

Deocamdata, cei doi parinti impart custodia gemenilor, care locuiesc cu mama. In timp ce Kimberly Quaid cere impartirea bunurilor cuplului, actorul spune ca vrea ca sotia sa sa nu primeasca absolut nimic in urma divortului, potrivit unei surse.

 

 

 

Quaid mai are un fiu in varsta de 19 ani, Jack Henry, cu fosta sa sotie, actrita Meg Ryan, cu care a fost casatorit din 1991 pana in 2001. Totodata, actorul a mai fost casatorit cu actrita P.J. Soles, intre anii 1978 si 1983.

 

 

Sursa: Mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies