marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Denzel Washington, sperietoare pentru prietenii fetelor sale

Ca mai toti tatii, Denzel Washington se impaca greu cu ideea ca fiicele sale au prieteni si recunoaste ca incearca sa ii speria pe acestia pentru a-i tine la distanta de fetele lui.

Denzel Washington, sperietoare pentru prietenii fetelor sale

Actorul din
“Training Day” este foarte pretentios cand vine vorba de fiicele sale, Katia, de 20 de ani, si Olivia, de 16 ani. Chiar si cateva piercing-uri sunt de ajuns pentru a intra pe lista sa “neagra”, scrie celebritywonder.com.

“Fiica mea cea mare are un prieten, care merge la aceeasi scoala ca si ea. Evident ca este foarte istet, dar are prea multi cercei pentru gustul meu.”, a declarat Washington, care l-a “avertizat” pe tanar ca nu va fi foarte prietenos cu el.

Actorul se foloseste de imaginea pe care i-au creat-o filmele in care a jucat pentru a se descotorosi de baietii pe care nu ii considera potriviti pentru Katia si Olivia. “Prima data ii intreb cum iicheama”, spune actorul. “Apoi le spun calm, ca daca una din fetele mele pateste ceva, ii voi ucide pe toti prietenii lor, iar apoi, si pe ei”, glumeste actorul, amintind de personajul din “Zi de instructie”.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies