marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Deși nu stă în aceeași casă cu bebelușul lui, octogenarul Al Pacino a găsit o metodă ingenioasă de a ține legătura cu el

La cei 84 de ani ai săi, ar fi și greu pentru legendarul actor să mai schimbe scutece!

Deși nu stă în aceeași casă cu bebelușul lui, octogenarul Al Pacino a găsit o metodă ingenioasă de a ține legătura cu el
Chiar dacă s-a dovedit a fi viril și după 80 de ani, nu mai e și la fel de energic cum era odinioară. În tot cazul, sigur Al Pacino nu poate ține pasul cu un bebeluș de 16 luni!
 
Vorbind cu BBC despre autobiografia sa, „Sonny Boy”, actorul în vârstă de 84 de ani a povestit că îi place să fie din nou tată, fiul său, Roman având acum 16 luni și pe care îl crește împreună cu fosta lui parteneră de viață, Noor Alfallah. Al Pacino spune că faptul că i s-a născut încă un copil la vârsta de 83 de ani a fost „extraordinar” și chiar a găsit câteva lucruri pe care le poate face împreună cu cel mic, chiar dacă nu locuiesc împreună.
 
Cum Pacino și Alfallah nu mai sunt împreună, actorul a găsit noi modalități de a comunica cu fiul său. „Îmi trimite mesaje din când în când”, spune Pacino despre Roman. „Îl am pe acest micuț în viața mea și ceea ce face este interesant pentru mine”, povestește Pacino. „Așa că vorbim. Cânt la muzicuță cu el și am stabilit acest tip de contact. Așa că este distractiv”.


 
Deși spune că unul dintre motivele pentru care a vrut să scrie o autobiografie a fost chiar fiul său cel mic, Pacino spune că vrea să fie prezent la momentele importante din viața lui Roman. „Ei bine, acum vreau să fiu prin preajmă pentru acest copil. Bineînțeles că vreau. Dar se întâmplă tot felul de lucruri. Eu sper să fiu, sper să rămân sănătos și el să știe cine este tatăl lui.”
 
Într-un interviu acordat publicației „The New York Times”, Pacino a fost întrebat ce film ar trebui să vadă în Roman pentru a deprinde calitățile de actor ale tatălui său. „Cred că ar trebui să înceapă cu cel al lui Adam Sandler”, a spus starul, referindu-se la comedia „Jack and Jill” din 2011, în care el apare episodic într-o reclamă Dunkin Donuts. „Cred că este amuzant. A venit într-un moment din viața mea în care aveam nevoie de apariția aia, pentru că a fost după ce am aflat că nu mai am bani”, și-a amintit Pacino. „Contabilul meu era în închisoare, iar eu aveam nevoie de ceva rapid. Așa că am luat asta. Există un lucru pe care îl fac în acel film: m-au pus să fac o reclamă fictive la Dunkin' Donuts. Știi câți oameni cred că eu am făcut acea reclamă? Chiar e nedrept”, a continuat el amuzat.


 

 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies