marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Minions Are Back. Primul trailer pentru Despicable Me 2 i-a innebunit pe fani: Al Pacino debuteaza intr-un film animat cu un rol misterios

The Minions Are Back. Cei mai simpatici omuleti galbeni se intorc in primul trailer al filmului Despicable Me, continuarea celebrei animatii cu Steve Carell din 2010, care  a devenit a 10-a cea mai de succes animatie din istorie.

The Minions Are Back. Primul trailer pentru Despicable Me 2 i-a innebunit pe fani: Al Pacino debuteaza intr-un film animat cu un rol misterios

Despicable Me a avut un real succes si a devenit una dintre cele mai profitabile animatii din 2010 si a 10-a  . Cu un buget de doar 69 de milioane de dolari, filmul regizat de Pierre Coffin si Chris Renaud, a strans incasari de 543 de milioane de dolari la nivel mondial si s-a clasat pe locul 7 in topul celor mai vizionate filme din 2010.

 

Despicable Me a fost primul proiect animat al studiourilor Illumination Entertainment, divizie a gigantului Universal si a fost intens apreciat de critici. Filmul a fost nominalizat la Globurile de Aur  si premiile BAFTA pentru cel mai bun film animat al anului.

 

In 2013, producatorii vor lansa Despicable Me 2 si ii vor aduce din nou impreuna pe Steve Carell, Jason Segel, Elsie Kate Fisher

 

In weekend-ul de lansare Despicable Me a ajuns direct pe prima pozitie, cu incasari de 56 de milioane de dolari, fiind al treile film animat cu incasari record la debut, dupa Toy Story 3 si Shrek Forever After.

 

In comedia animata Sunt un mic ticalos/ Despicable Me, intr-un cartier din suburbii cu locuinte curate, inconjurate de garduri albe si tufisuri de trandafiri, exista o singura casa de culoare neagra, care are in fata o peluza neingrijita.

 

 

 

Fara ca vecinii sa banuiasca ceva, casa intunecata si sumbra ascunde un secret, fiind locuita de catre cel mai mare ticalos al planetei, pe nume Gru (Steve Carell).Dupa ce un Vector (Jason Segel) alt ticalos fura piramidele de la Giza, inlocuindu-le cu niste imitatii perfecte, Gru si armata lui de infractori intentioneaza sa realizeze cel mai spectaculos jaf posibil: sa fure Luna de pe cer.

 

Planul merge excelent pana in ziua in care Gru intalneste trei fetite orfane pe nume Agnes, Edith si Margo, care ii imblanzesc sufletul si ii ating coarda sensibila, privindu-l ca pe un potential tata. Si astfel, cel mai perfid ticalos din univers este fortat sa faca fata provocarii pe care i-o lanseaza cele trei orfane si sa renunte la planul lui diabolic de a fura Luna.

 

Desi in nu apare deloc personaul jucat de Steve Carell sau cele trei fetite orfane care il imblanzesc pe micul ticalos, fanii s-au entuziasmat enorm dupa ce au vazut teaser-ul de la Despicable Me 2, ce va fi lansat in 2013. Gru si cele trei fetite se vor intoarce, insa un nou personaj le va atrage atentie tuturor: cel interpretat de Al Pacino, care joaca pentru prima data intr-o animatie. Jason Segel va reveni si el in rolul lui Vector, eroul negativ.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies