marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Detalii şocate despre accidentul lui Jeremy Renner, starul din Avengers şi Mission: Impossible

Actorul a avut un început de an brutal, fiind „complet strivit“ de un plug șenilat.

Detalii şocate despre accidentul lui Jeremy Renner, starul din Avengers şi Mission: Impossible
Actorul Jeremy Renner a fost accidentat grav în timp ce curăţa zăpada de pe o alee de lângă casă. În timp ce el vorbea cu un membru al familiei, Actorul a fost accidentat grav de un utilaj de deszăpezire de 6.500 de kilograme, care a luat-o la vale, pe neașteptate. Familia a sunat la serviciul de ambulanţă şi, la 49 de minute de la apel, Renner a fost urcat într-un elicopter și transportat la spital „cu mai multe răni, dar conștient”.
 
Ajuns la spital, starul din „Avengers“ şi „Mission: Impossible“ a avut nevoie până acum de două intervenții chirurgicale pentru a remedia rănile suferite în accident. 

 
La două zile după internare, Jeremy Renner a avut puterea să-şi facă un selfie şi să lase un mesaj pentru fanii săi internauţi: „Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune. Sunt prea răvășit ca să pot tasta pe telefon, dar vă iubesc“, a scris acesta pe contul său de Instagram.

 
Ulterior, au fost făcute publice şi detalii şocante referitoare la accidentul pe care l-a suferit chiar în prima zi din 2023. „Victima se aude gemând pe fundal. Sângerează puternic la cap și din cauza unor alte răni necunoscute - persoana de la fața locului nu e sigură de sursa sângerărilor“, a consemnat dispecerul de la serviciul de urgență. Alte note ale operatorului arată că Renner a fost „complet strivit sub un vehicul mare de zăpadă“, că „partea superioară a trunchiului este complet strivită“ și că are „dificultăți mari de respirație“.
 
Jeremy Renner a jucat în mai multe proiecte Marvel personajul Clint Barton/ Hawkeye începând cu filmul „Thor” din 2011. Pe lângă faptul că este un Avenger, Renner a jucat în numeroase blockbustere, inclusiv două filme din seria „Mission: Impossible”, „Arrival”, „American Hustle” şi „28 Weeks Later”.
 
El a fost, de asemenea, nominalizat la două premii Oscar, inclusiv un rol secundar pentru „The Town” şi cel mai bun actor pentru rolul din „The Hurt Locker”. În prezent, joacă în serialul „Mayor of Kingstown” de Taylor Sheridan, al cărui sezon doi debutează în ianuarie. De asemenea, va apărea într-un serial la Disney Plus în 2023, numit „Rennervations”.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto


Modifică setările cookies