marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Detaliul care i-a stricat o aparitie superba lui Halle Berry: cum a aparut actrita pe covorul rosu. FOTO

Halle Berry a avut prima aparitie la un eveniment, dupa anuntul divortului de actorul Olivier Martinez. Actrita de 49 de ani a fost seducatoare intr-o rochie aurie si stramta pe corp, insa un detaliu i-a stricat aparitia perfecta.

Detaliul care i-a stricat o aparitie superba lui Halle Berry: cum a aparut actrita pe covorul rosu. FOTO

Halle Berry a fost prezenta la un eveniment realizat de Revlon, alaturi de actrita Olivia Wilde. Ca intotdeauna, Halle Berry a atras atentia fotografilor, insa acestia au surprins si un detaliu mai putin placut. Actrita a fost fotografiata cu cateva pete de transpiratie in zona subratului, pe care a incercat sa le ascunda discret dupa ce si-a dat seama. Insa, pozele au ajuns rapid in tabloide.

 

Halle Berry este ambasador al brandului Revlon, iar evenimentul la care a participat a fost unul cu scop caritabil, iar banii stransi, aproape 1 milion de dolari, vor fi donati.

La final lunii, Halle Berry a anuntat ca divorteaza de sotul ei, Olivier Martinez. Cei doi actori spun ca au luat aceasta decizie cu mare tristete si ca vor incerca sa pastreze o relatie de prietenie de dragul fiului lor care luna aceasta a implinit doi ani.

In varsta de 49 de ani, prima actrita de culoare care a castigat un Oscar pentru rol principal, este la al treilea divort. A mai fost casatorita cu un jucator de baseball si cu un cantaret.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies