marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Diana Dumitrescu debuteaza in film alaturi de sotul ei, in comedia Minte-ma frumos

Dupa ce a putut fi admirata in scurtmetrajul In film la Nasu’, Diana Dumitrescu se pregateste pentru marele sau debut cinematografic  din 19 octombrie, odata cu lansarea lungmetrajului Minte-ma frumos pe marile ecrane.

Diana Dumitrescu debuteaza in film alaturi de sotul ei, in comedia Minte-ma frumos

Interpreta a rolului principal feminin din film, Diana Dumitrescu va face acest mare pas al carierei sale cinematografice, alaturi de sotul sau, Ducu Ion, care semneaza genericul comediei romantice Minte-ma frumos in calitate de producator.


 
,,Deja avem experienta lucrului impreuna. Cred ca de aceasta data singura diferenta a fost ca am avut mai putin timp sa ne alintam, din cauza programului de filmare foarte incarcat. Cand ajungeam acasa, el ma intreba cum mi s-a parut ziua respectiva si trageam concluzii daca a fost o zi fructuoasa sau a fost o zi mai proasta. Minte-ma frumos este un proiect tare drag mie si sunt extrem de fericita ca am ocazia sa fac acest mare pas alaturi de Ducu.”, a declarat Diana Dumitrescu despre experienta filmarilor alaturi de sotul sau.


 
In Minte-ma frumos, Diana Dumitrescu o interpreteaza pe Dana, o tanara cofetara extrem de senzuala, care suceste capetele barbatilor oriunde apare.


 

Fortata de prietena ei, Oana (Antoaneta Zaharia), care se rusineaza cu kilogramele in plus, sa mearga la intalnirea cu Toni (Andi Vasluianu), barbatul de care s-a indragostit pe internet,  Dana (Diana Dumitrescu) nu-si imagineaza ca isi va gasi jumatatea.

 

 
Cu Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian si Antoaneta Zaharia in rolurile principale, Minte-ma frumos este regizat de Iura Luncasu, dupa un scenariu de Adrian Lustig, fiind produs de Ducu Ion.


 
O productie MediaPro Pictures, din 19 octombrie comedia romantica Minte-ma frumos va fi distribuita de MediaPro Distribution.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies