marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Diane Kruger, in negocieri pentru The Host. Cum va arata noul film inspirat din bestseller-ul scris de Stephenie Meyer, autoare seriei Twilight

Saga Amurg se apropie de final la Hollywood, dar pasiunea pentru romanele scrise de Stephenie Meyer ramane. Autoarea cartilor Twilight continua sa ii inspire pe regizorii americani.

Diane Kruger, in negocieri pentru The Host. Cum va arata noul film inspirat din bestseller-ul scris de Stephenie Meyer, autoare seriei Twilight

Andrew Niccol este in cautarea actorilor perfecti pentru The Host, film bazat pe romanul lui Stephenie Meyer. Noul nume asociat proiectului este Diane Kruger, cunoscuta din Inglorious Basterds. Alaturi de ea se mai afla in negocieri actori ca Saoirse Ronan, Max Iron si Jake Abel.

In The Host, o specie de extrateresti, cunoscuti ca The Souls, a pus stapanire pe rasa umana. The Seeker (personajul jucat de Diane Kruger) accepta sa aiba grija de sufletul razboinicei Melanie (Saoirse Ronan), care a fost furat de Wanderer, o forta care a supravietuit invaziei. Acesta devine coplesit de amintirile fetei, mai ales ca aceastea  n-ar fi trebuit sa mai existe.

Desi pastreaza atmosfera supranaturala din Twilight, noul film pare sa fie mult mai sumbru si mai interesant decat celebra saga cu vampiri.

Andrew Niccol este cunoscut la Hollywood pentru scenariul filmului The Truman Show si ca regizorul filmelor Gattaca, S1m0ne si recentul In Time, cu Justin Timberlake si Amanda Seyfreid.

Filmarile pentru The Host vor incepe in februarie, urmand sa fie lansat in primavara lui 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies