marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Diane Lane și Raoul Bova trăiesc noi pasiuni Sub soarele Toscanei

Când o scriitoare americană se mută, pentru inspirație, în cea mai romantică regiune a Italiei, găsește curajul să dea frâu imaginației, dar și iubirii.

Diane Lane și Raoul Bova trăiesc noi pasiuni Sub soarele Toscanei
Frances Mayes (Diane Lane) este o scriitoare din San Francisco a cărei viață aparent perfectă ia o întorsătură neașteptată atunci când află că soțul ei o înșală. În mod ironic, soțul nu avea niciun venit, așa că, peste toată durerea pe care i-a cauzat-o, mai are obrazul să-i ceară și pensie alimentară. Cu toate acestea, ca o înțelegere unică, Frances renunță la dreptul de a revendica jumătate din casă și pleacă lăsându-l pe fostul soț cu noua parteneră, mult mai tânără și însărcinată.
 
Toate astea o fac pe Frances să fie deprimată și incapabilă să scrie. Însă ceva minunat e pe cale să i se întâmple! Cea mai bună prietenă a ei, Patti, o îndeamnă să plece într-o vacanță în Italia, în Toscana, folosind biletul ei pe care l-a cumpărat înainte de a rămâne însărcinată. 


 
În Toscana, grupul ei de turiști se oprește în orășelul Cortona. Și, după ce se plimbă pe străzile fermecătoare, ea observă un anunț pentru o vilă de vânzare - ceea ce ea crede că este un semn – și decide s-o cumpere fără să se gândească prea mult. Iar acolo, în noua ei casă, care își va recăpăta strălucirea de odinioară după eforturi îndelungi, va trăi cea mai pasională experiență a vieții ei alături de mai tânărul Marcello (Raoul Bova).


 
O comedie romantică clasică, luxuriantă, al cărei punct de vedere este că, dacă nu mai cauți dragostea, dragostea însăși te va găsi.


 
Filmul „Sub soarele Toscanei“/„Under the Tuscan Sun“ (2003) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 20:30.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies