marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dick Clark, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de televiziune americani, a murit. Ce omagii i-au adus starurile de la Hollywood

Realizatorul si producatorul de televiziune Dick Clark, care a popularizat muzica rock and roll pe micile ecrane pentru o intreaga generatie de americani, a murit miercuri, in urma unei crize cardiace, la varsta de 82 de ani.

Dick Clark, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de televiziune americani, a murit. Ce omagii i-au adus starurile de la Hollywood

Celebru in Statele Unite ale Americii pentru emisiunile "American Bandstand" si "Dick Clark's New Year's Rockin' Eve", Dick Clark a murit intr-un spital din Santa Monica, unde a fost internat in cursul zilei de marti.


Decesul cunoscutului realizator de televiziune a fost confirmat de familia sa. Dick Clark a infiintat compania Dick Clark Productions, care organizeaza galele Globul de Aur, American Music Awards si Academy of Country Music Awards. Celebrul realizator de televiziune s-a retras din activitate in anul 2004, in urma unui accident vascular cerebral.

 

 

 

 

Imediat dupa ce a fost anuntata public moartea sa, celebritati din toate domeniile au scris pe Twitter mesaje de regret:

 

"Sunt cu sufletul alaturi de familia lui Dick Clark si cei dragi. Am pierdut o legenda"  (Denise Richards, actrita)

 

"Pe langa  faptul ca a fost gazda unor show-uri celebre ca Broadstand sau New York's Eve, Dick Clark a fost unul dintre cei mai prolifici producatori de la Hollywood". (Bill Carter, reporter New York Times)

 

 

"Sunt profund intristat de vestea mortii lui Dick Clark. A fost unul dintre cele mai mari modele din viata mea" (Ryan Secreast, prezentator American Idol)

 


"Nu o sa te uitam niciodata. A fost uimitor sa lucram cu tine." (Jenny McCarthy, actrita)
 

 

 

"Eu si sotia mea, Michelle, suntem profund intristati de aceasta veste. Dick Clark a fost o adevarata legenda, care a schimbat pentru totdeauna fata televiziunii americane. Dar mai important decat toate realizarile sale este modul in care a reusit sa ne faca sa ne simtit atatia ani, ne-a apropiat de marile ecrane." (Barack Obama, presedintele SUA)

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies