marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bruce Willis, plin de sange la filmarile pentru al cincilea film din seria Greu de ucis, A Good Day to Die Hard

Cu opt luni inainte de lansarea oficiala, au aparut primele imagini din cel de-al cincilea film din seria "Greu de ucis", A Good Day to Die Hard.

Bruce Willis, plin de sange la filmarile pentru al cincilea film din seria Greu de ucis, A Good Day to Die Hard

La 56 de ani, Bruce Willis revine in productia care a obtinut incasari globale de 1,1 miliarde de dolari, acesta urmand sa joace alaturi de Jai Courtney, cunoscut pentru rolul din serialul Spartacus.

In A Good Day to Die Hard, film care va avea premiera pe 14 februarie 2013, John McClane (Bruce Willis) chiar are de infruntat cea mai mare provocare din viata sa. Atunci cand fiul sau, Jack (Jai Courtney) este prins in planurile unei afaceri periculoase in care este implicat si un lider mafiot rus, cei doi sunt nevoiti sa faca totul pentru a ramane in viata si pentru a elimina pericolul care ameninta democratia.

Pentru prima data in istoria francizei, Die Hard 5 nu se va mai filma in SUA, urmand ca acesta sa fie produs in Europa, in tari precum Rusia sau Ungaria.

Primele imagini au fost surprinse in Budapesta, acolo unde Bruce Willis a aparut insangerat in cadrul mai multor scene care au implicat si elicoptere si pompieri.

Ultimul film din serie Live Free or Die Hard lansat in 2007 a avut incasari mondiale de 383 de milioane de dolari. In primul film din franciza, "Greu de ucis/ Die Hard", lansat in 1988, politistul John McClane se lupta cu personajul Hans Gruber, jucat de Alan Rickman, in Nakatomi Plaza din Los Angeles.

 

In al doilea film din serie, un aeroport din Washington a fost ales ca loc de afirmare a vitejiei super-politistului McClane, iar actiunea din al treilea film s-a mutat la New York. In cel de-al patrulea film, Bruce Willis si-a masurat fortele cu Justin Long, intr-o "calatorie" de-a lungul si de-a latul Americii, de la Washington si pana in West Virginia.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies