marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Din 1 august, Justified  – “Lege si dreptate”, pe Voyo.ro

Este dur, carismatic, face dreptate intr-un mod foarte personal si poate tocmai aceste trasaturi au cucerit publicul american. Raylan Givens, interpretat de Timothy Olyphant, este seriful federal care va aduce “Lege si dreptate” (“Justified”) din prima zi a lunii august pe Voyo.ro.

Din 1 august, Justified ndash; Lege si dreptate , pe Voyo.ro

Inspirat de romanele lui Elmore Leonard Pronto si Riding the Rap, Justified - “Lege si dreptate” este castigatorul a sapte premii Emmy, dar si al prestigiosului premiu Peabody, pentru excelenta in televiziune. Eroul nonconformist al acestui serial a cucerit si publicul american, aducand rating-uri uriase, dar si criticii de film.
   

 

Timothy Olyphant, poreclit Olyphantastic de colegii de pe platourile de filmare, mare iubitor de roluri negative, a fost luat in considerare de producatori si pentru rolul lui Tony Stark, din Iron Man. In Justified – “Lege si dreptate” Olyphantastic a reusit sa creeze un personaj care fascineaza tocmai pentru ca este la limita dintre bine si rau.

 


 Raylan Givens , protagonistul serialului, este un om al legii devotat vechilor principii ale meseriei sale. Strictetea si duritatea metodelor sale il trasforma deopotriva atat intr-o tinta sigura pentru infractori, cat si intr-un paria al departamentului de politie. Devenit o persoana incomoda pentru toata lumea, Givens este transferat de la Miami in Kentucky, chiar in oraselul in care a copilarit.

 


Givens, barbatul dur, elegant, fascinat de misiunea sa de justitiar, ascunde insa multe secrete. Copilaria nefericita din orasul sarac, de mineri, marcata de abuzurile unui tata infractor l-au facut pe Givens sa stie mai mult cine nu ar vrea sa devina decat cine este de fapt.

 


“A fost foarte distractiv pentru mine sa interpretez rolul lui Raylan si aceasta nu numai datorita faptului ca este eroul serialului”, spune Timothy Olyphant. “Personajul mi se pare cool, plin de farmec, iar scenariul este foarte bine scris. Imi place sa joc roluri de baieti rai tocmai pentru ca nu reflecta ceea ce nu sunt eu. In afara filmarilor am o viata absolut normala si-mi place sa-mi petrec timpul impreuna cu familia si prietenii mei”, mai spune actorul. “Traiesc fiecare personaj ca pe o provocare si o oportunitate pentru mine, de aceea mi-e indiferent daca sunt eroi, sau infractori”, recunoaste Timothy.

 

 

Desi rolul din Justified – “Lege si dreptate” este unul de politist dur, Timothy Olyphant marturiseste ca, in viata de zi cu zi este mai degraba o persoana sensibila: “Am studiat artele frumoase, asa ca, in afara de actorie, cea mai mare pasiune a mea este pictura”.

 


Abonatii Voyo pot urmari serialele preferate oriunde s-ar afla, atat pe laptop sau PC, cat si pe aplicatiile dedicate de iPad, iPhone, Android sau Smart TV.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies