marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Din 23 octombrie, Umor marca Kelsey Grammer, in “Hank”, la Pro Cinema

Uneori, sa te intorci de unde ai plecat e cea mai buna cale de a merge inainte! Aceasta este concluzia la care ajunge Hank (Kelsey Grammer),  eroul serialului cu acelasi nume, cu care telespectatorii Pro Cinema se pot intalni incepand din 23 octombrie, in fiecare zi, de la ora 18:50.

Din 23 octombrie, Umor marca Kelsey Grammer, in Hank , la Pro Cinema


   


Castigator al premiului Emmy, Kelsey Grammer (cunoscut din Frasier si Cheers) interpreteaza rolul lui Hank Pryor, director executiv pe Wall Street, care traieste impreuna cu sotia sa Tilly si copiii lui, Henry si Maddie, la New York. Hank este un om de afaceri de succes pana in momentul cand, fara nici un eveniment premergator, este concediat. In aceste circumstante, familia Pryor trebuie sa se mute din luxosul lor apartament din metropola americana intr-unul care are dimensiunile fostei lor pivnite! River Bend, Virginia, locul de unde Hank Pryor a pornit pe calea succesului, este noua lor destinatie. Vila luxoasa, menajerele, conturile frumos rotunjite din banca toate au ramas in urma, la  New York, in timp ce in River Bend familia Pryor trebuie sa se obisnuiasca cu un stil de viata total nou si necunoscut, care are insa surprizele lui. Ca orice om de afaceri de succes, Hank  stie ca o poate lua de la capat chiar din locul in care a mai inceput o data. Insa incercarea cea mare este sa fie un tata si un sot prezent pentru o familie care are ciudateniile ei.
   

Produs de Tucker Cawley (“Everybody Loves Raymond”) serialul “Hank” impleteste situatiile hilare cu umorul tipic marca Kelsey Grammer, actor de trei ori castigator al premiului Globul de Aur.
   
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies