marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Din 7 martie, pe marile ecrane, Spartanii vor fi razbunati in 300: Ascensiunea unui Imperiu: vezi scenele spectaculoase

300: Ascensiunea unui Imperiu/300:Rise of An Empire, povestit in stilul vizual spectaculos al blockbusterului 300: Eroii de la Termopile, este un nou capitol din epopeea impresionanta, in care actiunea se desfasoara pe un nou camp de lupta - marea. Distribuit de MediaPro Distribution, filmul ajunge pe marile ecrane din tara incepand cu 7 martie.

Din 7 martie, pe marile ecrane, Spartanii vor fi razbunati in 300: Ascensiunea unui Imperiu: vezi scenele spectaculoase

Spectaculoasa actiune prezinta confruntarea dintre generalul grec Temistocle si fortele invadatoare ale Persiei, conduse de Artemisia, comandantul necrutator al flotei navale. in expansiunea sa, imperiul persan pare de neoprit sub conducerea regelui-zeu Xerxes.
 
 
 
Stiind ca singura sa speranta de a infrange armata inamica este de a uni intreaga Grecie, Temistocle conduce atacul care are sa schimbe soarta natiunii.

 


 
 
 

 


Warner Bros. Pictures si Legendary Pictures prezinta 300: Ascensiunea unui Imperiu, o productie Cruel & Unusual Films/Mark Canton/Gianni Nunnari. Din distributia filmului fac parte Sullivan Stapleton in rolul lui Temistocle si Eva Green in rolul Artemisiei, alaturi de Lena Headey ca regina spartana Gorgo, David Wenham in rolul lui Dilios, Andrew Tiernan interpreteaza personajul Ephialtes, Andrew Pleavin apare in rolul lui Daxos, iar Rodrigo Santoro joaca din nou rolul regelui nemuritor al Persiei, Xerxes. Din distributia principala mai fac parte Hans Matheson, in rolul prietenului si sfatuitorului lui Temistocle, Aeskylos; Callan Mulvey si Jack O'Connell, ca tata si fiu, Scyllias si Calisto si Igal Naor, in rolul regelui persan Darius.
 
 
 
Filmul a fost regizat de Noam Murro, dupa un scenariu scris de Zack Snyder si Kurt Johnstad, bazat pe romanul grafic Xerxes, semnat de Frank Miller. Producatorii filmului sunt Gianni Nunnari, Mark Canton, Zack Snyder, Deborah Snyder si Bernie Goldmann, iar Thomas Tull, Frank Miller, Stephen Jones, Craig J. Flores si Jon Jashni sunt producatori executivi.

 


In echipa de creatie din culise fac parte directorul de imagine Simon Duggan, scenograful Patrick Tatopoulos, monteurii Wyatt Smith si David Brenner, designerul de costume Alexandra Byrne si supervizorii Richard Hollander si John „DJ” Desjardin. Muzica a fost compusa de Junkie XL.

 Un film Warner Bros. Pictures si Legendary Pictures, distribuit de MediaPro Distribution, 300: Ascensiunea unui Imperiu are premiera pe 7 martie

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies