marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Din exterior, pare ca au viata perfecta. Vedete care au trait adevarate drame si au suferit enorm

Hollywoodul este imbracat intr-o aura de stralucire, dar care nu este intotdeauna reala. Cateva dintre cele mai cunoscute celebritati au avut parte de necazuri uriase in viata lor personala.

Din exterior, pare ca au viata perfecta. Vedete care au trait adevarate drame si au suferit enorm

Keanu Reeves

Actorul din Matrix a avut o viata incununata cu succes pe plan profesional, dar plina de tragedii pe plan personal. In 1998 a cunoscut-o pe Jennifer Syme, s-a indragostit de ea, iar un an mai tarziu aceasta a ramas insarcinata. Insa copilul s-a nascut mort, iar cei doi nu au putut trece peste aceasta tragedie si s-au despartit. In 2001, Syme a murit intr-un accident de masina, fiind sub influenta mai multor droguri.In urma cu cativa ani, acesta a suferit o alta pierdere majora, prietenul sau cel mai bun, River Phoenix( fratele lui Joaquin Phoenix), fiind victima unei supradoze de droguri.In aceeasi perioada, tatal sau a fost arestat din nou. In perioada filmarilor celebrei serii “Matrix”, sora sa mai mica a fost diagnosticata cu leucemie, Keanu donadu-si aproximativ 70% din veniturile castigate, spitalelor care lupta in tratarea acestei cumplite boli. Soarta l-a rasplatit, sora sa reusind sa supravietuiasca.

 

Charlize Theron

Superba blonda a crescut intr-o zona rurala a Africii de Sud, impreuna cu parintii ei, Gerda si Charles. In iunie 1991, pe cand Charlize avea numai 15 ani, adolescenta a asistat la uciderea tatalui ei de catre mama sa. Barbatul era alcoolic si a atacat-o pe mama ei, punandu-i viata in pericol. Crima a fost considerata legitima aparare in instanta. Charlize a vorbit despre acest incident o singura data, intr-un interviu acordat ABC in 2004. Aceasta a vorbit despre violentele domestice pe care ea si mama ei le-au suportat de-a lungul anilor.

Citeste articolul in intregime pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies