marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Din nou singura. Demi Moore, fetita abuzata si crescuta intr-o rulota, ajunsa una dintre cele mai puternice femei din industria filmului

E din nou singura. Prima actrita din lume care a luat 12 milioane de dolari pentru un film in care apare mai mult goala, a fost dependenta de droguri, a parasit liceul la 16 ani si si-a inceput cariera cu fotografii erotice. Nominalizata de 2 ori la Globurile de Aur, Demi Moore divorteaza pentru a treia oara.

Din nou singura. Demi Moore, fetita abuzata si crescuta intr-o rulota, ajunsa una dintre cele mai puternice femei din industria filmului

35 de imagini din viata si cariera lui Demi Moore!

Cu o voce seducatoare si un sarm vulnerabil, Demi Moore a ajuns de la copilul abuzat si crescut intr-un trailer park la una dintre cele mai puternice femei din industria filmului. A avut o adolescenta zbuciumata si nici anii de maturitate nu par sa-i fie linistiti. La cateva zile dupa ce a facut 49 de ani, departe de statutul de diva din urma cu 20 de ani, actrita a anuntat ca se desparte de Ashton Kutcher.


In anii ’90 a devenit un adevarat sex simbol cu filme in care nu se sfieste sa apara goala: scenele de dragoste din Ghost alaturi de Patrick Swayze au devenit clasice, in 1996 a innebunit toti barbatii din America cu secventele erotice din Striptease, in Indecent Proposal se culca cu Robert Redford pentru un million de dolari, in Disclosure il hartuieste sexual pe Michael Douglas.


Demetria Gene Guynes s-a nascut pe 11 noiembrie 1962 in Roswell, New Mexico, intr-o familie unde a lipsit armonia si linistea. Tatal ei, Charles Harmon a parasit familia inainte de nasterea lui Demi.
 

Tatal ei vitreg, Danny Guynes, un alcoolic cazut in patima  jocurilor de noroc, i-a terorizat copilaria.  Demi paraseste scoala la varsta de 16 ani si devine  Pin-up-Girl ( se lasa fotografiata in posturi erotice). 

Din anul 1981 a inceput sa joace roluri in seriale TV ca “General Hospital”. Primul succes ca actrita il va avea in filmul “"Blame it on Rio"” din 1983, iar in 1985 joaca in filmul “St. Elmo’s Fire”. Banii din serialul General Hospital unde a inceput sa joace de la 19 ani se duceau pe cocaina.
 

A fost data afara de pe platourile de filmare de la "St. Elmo's Fire" (1985) de regizorul Joel Schumacher pentru ca a venit drogata. La o saptamana dupa a intrat intr-o clinica de dezintoxicare si a scapat de viciul care i-a chinuit adolescenta. Pentru rolul jucat in filmul Ghost, Demi va fi nominalizata in anul 1990 la Globurile de Aur.

A devenit in anii '90, una dintre cel mai bine platite actrite de la Hollywood iar drumul spre faima a venit cu socanta si faimoasa imagine goala in timp ce era gravida pe coperta Vanity Fair si cu hiturile "Fantoma mea iubita/ Ghost" , "Oameni de onoare/ A Few Good Men", dar si cu imaginile controversate din "Propunere indecenta" si "Hartuire sexuala/ Disclosure".

 

In aceasta perioada este printre cel mai bine cotate actrite americane, fiind prima actrita care primeste pentru un film (Striptease) onorariul de 12 milioane de dolari. A jucat roluri alaturi de actori ca Patrick Swayze, Tom Cruise, Robert Redford sau Michael Douglas. Dupa o serie de roluri in filme sau teatru, va deveni producatoare de filme cu „Moving Pictures“.

In 1997 produce filmul de mare succes “Austin Powers: International Man of Mystery”, urmat in 1999 de continuarea acestuia “Austin Powers: The Spy Who Shagged Me”. A aparut in filme de succes pe parcursul anilor 90 si a devenit tot mai cunoscuta atat pentru viata ei artistica cat si pentru cea particulara, atragand atentia mereu, de la roluri ca cel din Striptease, pana la casnicia atat de mediatizata cu Bruce Willis. In filmul “Charlie’s Angels: Full Throttle”  din 2003 realizeaza un comeback  in domeniul cinematografiei.

 


In august 1991, Demi Moore a aparut nud pe coperta revistei “Vanity Fair”, in timp ce era insarcinata cu fiica sa Scout LaRue. Aceasta aparitie a starnit foarte multe multe controverse si a fost discutata pe larg la radio, televiziune sau presa scrisa.


A spus despre sine ca nu era foarte frumoasa in copilarie datorita originilor sale de indianca Cherokee. S-a maritat la 18 ani cu un cantaret rock - Freddie Moore cu care a fost impreuna timp de 4 ani.  Divorteaza in anul 1984, recasatorindu-se in 1987 cu actorul Bruce Willis, cu care are trei fiice Rumer (23 de ani), Scout (20 ani) si Tallulah Belle, (18 ani). si de care va divorta in 1998. Din anul 2005 a fost casatorita cu actorul Ashton Kutcher de care a anuntat ca va divorta in 2011.
 

Relatia sa cu Ashton Kutcher, care este mai tanar decat ea cu 15 ani, a fost intens mediatizata tocmai din cauza diferentei foarte mari de varsta. Totusi, cuplul a rezistat mai mult de 6 ani impreuna, insa in 2011 relatia s-a destramat dupa ce au aparut zvonuri ca si-ar fi inselat sotia cu o tanara de 23 de ani, chiar in weekendul in care cuplul aniversa 6 ani de casnicie.

 

Impreuna, cei doi au strans o avere de 300 de milioane de dolari, pe care, in urma divortului, vor trebui sa o imparta. Daca pentru Kutcher acesta ar fi primul divort, Demi Moore a ajuns deja la al treilea.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies