marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Disney pregateste o noua versiune a clasicului film "Alba ca Zapada". Lungmetrajul va fi de tip "Live Action", cu actori reali

Disney pregateste o noua versiune cu actori reali a clasicului sau film "Alba ca Zapada".
Disney pregateste o noua versiune a clasicului film Alba ca Zapada . Lungmetrajul va fi de tip Live Action , cu actori reali

Potrivit Agerpres, care citeaza EFE, Erin Cressida Wilson, scenarist al recentului thriller "The Girl on the Train", negociaza cu studiourile pentru a scrie noua versiune a "Snow White and the Seven Dwarfs" (1937).


Filmul cu actori in carne si oase va avea numeroase cantece compuse de compania de productii Benj Pasek & Justin Paul, care a colaborat deja la musicalul "La La Land", ce va fi lansat la sfarsitul anului.


"Snow White and the Seven Dwarfs", bazat pe basmul fratilor Grimm, a fost primul lungmetraj de desene animate al studioului Disney, iar cu trecerea anilor s-a impus drept un clasic al filmelor de animatie.



"Alba ca Zapada" a facut obiectul mai multor versiuni moderne printre care "Mirror Mirror" (2012), cu Julia Roberts si Lily Collins, sau "Snow White and the Huntsman" (2012), cu Kristen Stewart. 


Daca proiectul se materializeaza pentru aceasta noua ecranizare, Disney va continua strategia de a adapta pentru marele ecran filmele sale de animatie de succes cu actori reali.


Dupa ce a obtinut rezultate bune la box-office cu filmele "Alice in Wonderland" (2010), "Maleficent" (2014), "Cinderella" (2015) si "The Jungle Book" (2016), Disney va lansa in martie 2017 "Beauty and the Beast", cu Emma Watson ca protagonista.



Studioul preconizeaza si alte versiuni ne-animate ale unor filme precum "Mulan", "The Lion King" (cu Jon Favreau ca regizor), "Aladdin" (in regia lui Guy Ritchie), "Dumbo" (cu Tim Burton ca realizator) si "Peter Pan".



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies