marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Doar daca te uiti atent vezi gafa care a facut-o celebra pe Megan Fox. 38 de greseli din filmul de 2.7 miliarde de dolari care a schimbat toate topurile

In 2007, Michael Bay reusea sa schimbe fata cinematografiei moderne cu Transformers, devenit unul din cele mai populare filme din ultimii ani. A continuat succesul cu inca doua filme,  iar al treilea Transformers: Dark of the Moon a intrat in topul celor 10 filme care au trecut de pragul de 1 miliard de dolari la incasari.

Doar daca te uiti atent vezi gafa care a facut-o celebra pe Megan Fox. 38 de greseli din filmul de 2.7 miliarde de dolari care a schimbat toate topurile

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU GRESELILE DIN TRANSFORMERS

 

 

Razboiul Decepticonilor si Autobotilor in lumea noastra a cucerit in fiecare ani tot mai mult fani. Din  2007, Transformers a strans  incasari la nivel mondial de 700 de milioane de dolari si a lansat cariera unuia dintre cei mai talentati tineri actori, Shia LaBeouf, si a transformat-o intr-un sex simbol pe Megan Fox. Michael Bay demonstra maestria sa in privinta efectelor speciale.

 

In 2009, a urmat Transformers: The Revenge of the Fallen, care  a depasit incasarile primului film, ajunganf la 837 de milioane de dolari. Desi nu a fost la fel de bine primit de critici si este considerat cel mai slab din serie, al doilea film a fost si mai bine realizat la nivel vizual si le-a oferit spectatorilor o aventura intr-o lume dominata de roboti gigantici care iti taie rasuflarea la orice aparitie.

 

In 2011, Michael Bay a optat pentru 3D in realizarea celui de al treilea film din franciza, Transformers: Dark of the Moon si si-a impresionat fanii, creand astfel unul din cele mai bune filme 3D. Colaborarea dintre Bay si Spielberg a dat roade inca o data.
 


Transformers: Dark of the Moon a reusit sa traga de 1 miliard de dolari la incasari. Fara Megan Fox, dar cu o alta frumusete rapitoare, Rosie Huntington-Whiteley, Shia LaBeouf a continuat aventura alaturi de Optimus Prime si Bumblebee impotriva iniamcilor, Decepticonii.

 

 

Insa, oricat de atent si profesionist ar fi fost Michael Bay, i-au scapat cateva greseli importante in primul film Transformers, care n-au scapat "ochilor critici" de la Moviemistakes.com.

 

Una din secventele gresite este chiar scena care a facut-o celebra pe Megan Fox, in care apare intr-o ipostaza senzuala, deasupra masinii. Scena a devenit legendara pentru bruneta, care, dupa aparitia in film, a fost imediat inclusa in topul celor mai sexy femei din lume.

 

 

Vezi aici topul celor 10 filme care au depasit pragul de 1 miliard de dolari incasari

 

 

Transformers

 

 

 

Transformers: The Revenge of the Fallen

 

Transformers: Dark of the Moon

Sursa poze: moviemistakes.com


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies