marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Doi actori geniali reuniti dupa 18 ani: Samuel L. Jackson alaturi de Gary Oldman in noul RoboCop

Fanii lui RoboCop nu prea au fost incantati cand au auzit anul trecut de un remake dupa povestea supereroului cybernetic din 1987. Vestea ca Samuel L. Jackson va face parte alaturi de Gary Oldman din distributie le-a starnit insa interesul.

Doi actori geniali reuniti dupa 18 ani: Samuel L. Jackson alaturi de Gary Oldman in noul RoboCop

Samuel L. Jackson va juca rolul unui mogul media in remake-ul produs de MGM/Sony si regizat de brazilianul Jose Padilha la 25 de ani de cand a fost lansat primul film al francizei RoboCop, celebrul "Part man. Part machine. All cop"

Remake-ul clasicului science fiction din 1987 a mai primit un nume important dupa ce acum o luna l-a adaugat distributiei pe Gary Oldman care il va juca pe pe omul de stiinta care l-a creat pe RoboCop. Jackson il va interpreta pe Pat Novak, un mogul carismatic si o forta puternica in lumea lui RoboCop. Oldman va juca pentru prima data, dupa 18 ani alaturi de Samuel L. Jackson de la  thrillerul True Romance (1993).


Actorul suedez, Joel Kinnaman pe care l-ati putut vedea in acest an in versiunea americana a filmului The Girl With The Dragon Tattoo, va avea rolul principal in noua versiune a lui RoboCop, preluand celebrul personaj de la Peter Weller, care a jucat atat in primul film din 1987, cat si in continuarea din 1990.


La 33 de ani, Kinnaman a reusit sa aiba aparitii scurte in filme ca Safe House, alaturi de Denzel Washigton si Ryan Reynolds si in The Girl Wiht The Dragon Tattoo, unde a jucat alaturi de Daniel Craig si Rooney Mara.
 

In noul RoboCop Joel Kinnaman il va juca pe Alex Murphy un politist readus la viata si transformat in cyborg pentru "a onora increderea publicului". Povestea va fi plasata in Detroit intr-un viitor apropiat cand un politist ucis la datorie este transformat in cyborg super-uman si trimis pe strazi pentru a pune capat crimelor care au atins cote alarmante. Acesta devine insa torturat de trecutul sau si porneste sa se razbune pe cei care l-au ucis.


Filmarile la noul RoboCop vor incepe in septembrie in Toronto, urmand ca pelicula sa se lanseze in 2013.


RoboCop e considerat de multe reviste de specialitate cea mai buna pelicula din 1987. Regizat de Paul Verhoeven, RoboCop a facut incasari in SUA de peste 50 de milioane de dolari si este apreciat pentru inteligenta cu care a fost abordata povestea SF. Filmul acesta de actiune contine tot ce vrei. Comentariu social, satira, actiune, chiar si momente comice, o intriga structurata pe mai multe nivele, efecte speciale. Adica reteta perfecta pentru un film de succes.

Gary Oldman                                                                                 Joel Kinnaman

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies