marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Probabil cei mai mari actori ai generatiei lor: Al Pacino si Christopher Walken sunt asasini profesionisti in primele imagini din Stand Up Guys

Doi actori legendari: Al Pacino - 71 de ani si Christopher Walken - 69 de ani au oferit imagini spectaculoase in Los Angeles unde filmeaza impreuna comedia “Stand Up Guys”.

Probabil cei mai mari actori ai generatiei lor: Al Pacino si Christopher Walken sunt asasini profesionisti in primele imagini din Stand Up Guys

GALERIE FOTO: 20 DE IMAGINI CU AL PACINO!


Stand Up Guys este o comedie politista cu 3 castigatori de Oscar Al Pacino pentru Scent of a Woman, Christopher Walken pentru The Deer Hunter si Alan Arkin pentru Little Miss Sunshine . Povestea din  “Stand Up Guys” urmareste doi asasini profesionisti in varsta, dintre care unul primeste insarcinarea dificila de a-si omori camaradul si prietenul.

Inainte de a-si duce la indeplinire misiunea ingrata, infractorul decide sa petreaca o ultima noapte de dezmat in compania amicului ce ii va deveni victima si cei doi incing atmosfera dintr-un bordel, sparg cateva masini si evita cu maiestrie sa fie capturati de politisti. Acestia sunt fortati sa se confrunte cu alegerile mai mult sau mai putin inspirate pe care le-au facut in momentele-cheie din vietile lor si sa se impace cu faptul ca au imbatranit si nu mai sunt de folos nimanui.

Alan Arkin a terminat filmarile la comedia “The Incredible Burt Wonderstone” si va putea fi urmarit pe marile ecrane in anul 2012 in thriller-ul politic “Argo” si in comedia de actiune “In Security”. Al Pacino a filmat drama biografica despre viata lui Phil Spector, iar Christopher Walken lucreaza la 4 noi filme comedia noir “Seven Psychopaths”,  drama “A Late Quartet”, drama politista “The Power of Few” si comedia “Gods Behaving Badly".

Cele 3 staruri s-au inteles sa joace in filmul regizat de Fisher Stevens care a luat un premiu Oscar in anul 2010  pentru documentarul “The Cove“, scrie Hollywood Reporter.

Pelicula produsa de Lakeshore si Lionsgate se  filmeaza  in aprilie in Los Angeles si va fi in stilul comediei politiste “Wise Guys” din anul 1986 a lui Brian De Palma sau a thriller-ului “In Bruges” din anul 2008 al regizorului Martin McDonagh, cu Colin Farrell, Brendan Gleeson si Elizabeth Berrington.


Al Pacino in 1974. In 1972 si-a facut debutul in trilogia The Godfather

 Christopher Walken in A View to a Kill (1985)


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies