marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dolph Lundgren si Chuck Norris in prima lor imagine din The Expendables 2. Care e cel mai nebun actor de actiune?

Dupa ce i-am vazut pe Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis a venit si randul lui Chuck Norris sa apara intr-o prima imagine de la filmarile pentru The Expendables 2.

Dolph Lundgren si Chuck Norris in prima lor imagine din The Expendables 2. Care e cel mai nebun actor de actiune?

Saptamana trecuta am aflat ca pana la urma Mickey Rourke nu se mai intoarce in echipa luptatorilor din elita reunita pentru The Expendables 2/ Eroi de Sacrificiu 2 care se filmeaza in aceste zile in Bulgaria. Nu-i nimic aterizeaza  Chuck Norris.

Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Dolph Lundgren, Terry Crews, Jet Li, Chuck Norris, Liam Hemsworth si Jean-Claude Van Damme  sunt gata de scene de actiune cum n-ai mai vazut. Cel putin asa ne promite echipa de staruri.  Topul celor mai tari eroi de actiune din anii '80!

Filmul regizat de Simon West ajunge in cinematografe pe  17 august 2012.

Eroii de sacrificiu se intorc si de data asta e personal. Dupa ce Tool este ucis cu brutalitate intr-o misiune, prietenii lui jura razbunare. Nu vor fi insa singurii care vor sa curga sange. Frumoasa fiica a lui Tool, Fiona pleaca si ea sa razbune moartea tatalui ei. Lucrurile se complica atunci cand fata este capturata de un dictator nemilos. Eroii de sacrificiu se aleg cu cea mai grea misiune.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies