marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Donna D'Errico din Baywatch face 44 de ani. Cum au ajuns frumoasele din Baywatch la 23 de ani de cand s-a lansat serialul

O mai tineti minte pe frumoasa blonda Donna Marco din celebrul serialul al anilor 90 - Baywatch? Actrita si modelul american Donna D'Errico care a jucat-o pe Donna timp de 2 ani in Baywatch a implinit pe 30 martie, 44 de ani.

Donna D Errico din Baywatch face 44 de ani. Cum au ajuns frumoasele din Baywatch la 23 de ani de cand s-a lansat serialul


GALERIE FOTO: CUM ARATA FETELE DIN BAYWATCH DUPA 23 DE ANI DE LA LANSAREA SERIALULUI !


Femeile visau sa arate ca ea iar barbatii din toata lumea abia daca mai reuseau sa prinda subtitrarile de pe ecran. Actrita nascuta in Alabama  a jucat in filme ca Intervention, Inconceivable si The Making Of Plus One si in seriale ca Married with Children si Sabrina, the Teenage Witch unde a avut scurte aparitii. Numele ei este legat insa de revista Playboy si de serialul Baywatch unde a jucat timp de 2 ani, dar si de Baywatch Nights, un spin off al popularei serii cu salvamari, creat de David Hasselhoff

Donna D'Errico era alaturi de Erika Eleniak, Pamela Anderson, Yasmine Bleeth, Alexandra Paul, Traci Bingham, Nicole Eggert, Gena Lee Nolin,Krista Allen una dintre atractiile serialului. Inca din urma cu 5 ani, cei de la Hollywood se chinuie sa faca si un film pentru marele ecran. Pelicula se afla in sertarele celor de la Dream Works si era anuntata de presa pentru 2013, insa nu a fost anuntat oficial niciun nume.
 



De-a lungul celor 11 sezoane, multe vedete au venit si au plecat din serial, iar o parte dintre actori au devenit sex simboluri. Pentru multi din pleiada de actori, modele si starlete care au devenit vedete internationale, serialul a fost singurul moment notabil al carierei. Seria a rulat pe TV intre anii 1989- 2001, insa ultimii doi ani serialul a purtat denumirea de Baywatch Hawaii. Baywatch detine potrivit Guinness World Records  recordul pentru cel mai urmarit serial din lume cu o medie de 1,1 miliarde de telespectatori in fiecare saptamana in toata lumea.

 

Scenele in slow motion cu frumoasele actrite alergand pe plaja in stralucitoarele costume de baie rosii au devenit iconice. Nimic nu le putea opri pe eroinele sexy:  nici valurile puternice, nici atacurile rechinilor, nici asasinii periculosi si categoric nici bombele nucleare.

Donna D'Errico


David Hasellhoff si Donna D'Errico  in 2011


Pentru David Hasellhoff sau Mitch Buchannon, serialul cu salvamari a reprezentat apogeul carierei sale. Rolul i-a fost oferit initial lui Tom Selleck care a refuzat. Actorul a aparut in 220 de episoade, din 1989 pana in 2000. Inainte de Baywatch, Hasellhoff era popular pentru serialul Knight Rider, cel mai important proiect al sau de pana atunci. Culmea serialul a fost la un pas sa fie anulat dupa primul sezon insa a devenit un hit dupa ce Hasellhoff s-a alaturat si echipei de producatori a show-ului.

Carmen Electra, una din starurile lansate de serial nu a ramas in umbra show-ului si a continuat sa apara pe marile si micile ecrane. A aparut in parodii, reclame, seriale si a dansat alaturi de Pussycat Dolls. Putini stiu ca ea a fost descoperita de Prince, pe cand avea doar 18 ani.



http://assets.sport.ro/assets/procinema/2011/09/28/image_galleries/22067/starurile-baywatch_3.jpg


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies